5600X sistem için PSU önerisi

Tamamdır hocam yeni konu açıp etiketlerim artık hayırlı uğurlu olsun inşallah bir sorun çıkartmaz güle güle kullan dostum.
Çok teşekkür ederim.
İşlemci, Anakart derken 500TL bütçe kazandım. Kasa önü için ek fan alayım mı bu bütçe ile ne dersiniz? 2 Fan ile geliyormuş sanırsam kasa. Şunlar gibi mesela Fan
Ya da üçlü fanları alana kadar direk olarak şu kasayı alsam nasıl olur ? Phanteks Eclipse P500A DRGB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa alabilirsiniz onu hocam. 3 tane 140mm ARGB fan var ve ARGB LED şerit var.
Tamamdır üstat öyle yapayım.
Hocam konuyu yeniden canlandırıyorum ama rtx 3080 ile düşününce psu sıkıntı eder mi diye kafama takıldı. 750W Msi ı almıştım iade edip 850w bir psu mu alsam? High Power ya da Corsair. Msi'ın 850W onlara göre daha pahalı. Masaüstü usb fan falanda kullanıyorum bir sıkıntı eder mi acaba bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye 850W çok daha iyi olur 3080 için. 850W olarak bunu tercih edebilirsiniz:
Tamamdır teşekkür ederim fiyatı da baya uygun 750w olanı 980e almıştım zaten ^^

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı