Anakartım X570 Plus + işlemci AMD 5600X hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Anakart üzerindeki dram ışığı yanıyor. RAM'leri başka RAM'ler ile de denedim sorun RAM'lerde değil. Yardımcı olur musunuz? 1 aydır çözmeye çalışıyorum.
5600X işlemci desteği "2607" BIOS sürümünde gelmiş, sizin anakartınız bu sürümden daha düşük bir sürüme sahip olabilir, bu nedenle görüntü alamıyorsunuzdur.
Öncelikle BIOS sürümünüzü öğrenin 2607'den itibaren destek veriyor işlemcinize. Daha sonra da tüm bağlantıları söküp tekrar yapın belki montajda hata vardır.
Öncelikle BIOS sürümünüzü öğrenin 2607'den itibaren destek veriyor işlemcinize. Daha sonra da tüm bağlantıları söküp tekrar yapın belki montajda hata vardır.
Sitede daha önce çıkan bios sürümlerinin desteklemediği 2607 sürüm den itibaren desteklediği yaziyor siz en güncel biosu yukleyin öyle deneyin.son sürüm 4021 gözüküyor.