5600X ve 6700XT sistem nasıldır?

Kasayı 15.499,00₺ fiyatına almışsanız mükemmel. PSU yeterli, kasa güzel. Aynı şekilde monitörü çok tatlı bir fiyattan almışsınız. Hayırlı olsun.

Sistem gayet iyi görünüyor. Hayırlı olsun. Monitör de iyi.

Seçmek varsa 5600X yerine 5600 seçin hocam arada sadece biraz GHz farkı var çok basit bir OC ile daha performanslı olabilir.

Ürünü almış hocam. 5600X olarak gelmesi iyi olmuş, fiyat uygundu zaten.

Evet uyguna geldiği için bu sistemi aldım tek hatam PSU'yu yükseltmemiş olmam.

Hocam PSU kutusunun içinden kablo çıkması lazım. Pinleri soruyorsunuz sanırım. Veya ben yanıldım.

O kadar çılıdrıttılar beni, aradım iptal ettim siparişi PSU 650 olarak yeniden sipariş geçtim

Son düzenleme:
Hocam bende 5600 kullanıyorum soğutucu almayı düşünüyordum 85 90 arası sıcaklık oluyordu. Sonra biostan -18125 lere kadar voltaj düşürüp hız aşırtma yaptığımda birde kasanın camını çıkarttığımds 4650 mhz de 65-68 arası sıcaklık değerlerimi düşürdüm. Yinede soğutucu almalımıyım ne dersin.

Tercih sizin, ben olsam alırdım, değerleri gördünüz.

5600 + rx6700 var bende 650w ta skinti yasadim highpower marka psu da bence 550 hic yetmez ssd diyi okumuyordu bazen aciliyor bazen acilmiyordu pc 800w corsair aldm duzeldi simdi sikinti yasamiyorum asusta olsa 550w sikinti bence

Ben geçen hafta 5600 ile topladım. 2k canavarı hocam. 2k da akıcı oynatmayacağı oyun yok, ayarları da ultra. 4k a alınca da haliyle biraz düşüyor fps ama yine de performansı çok beğeniyorum yalnız çok rahatsız etmeyecek şekilde 6700 xt de cw mevcut. Kulaklık takarsanız da sesi gelmiyor zaten.

Hocma biraz abartı geldi bana 650W ASUS PSU yetmeme imkanı yok bu sisteme öyle olsa 550'yi hiç bile koymazlardı yani sizde başka bir sıkınıtı olabilir.

Ses mi yapıyor cidden 6700.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…