5600XT 145W çekiyor

Logantvs

Megapat
Daha fazla  
AMD 5600XT kartım pl limit olmasına rağmen 145 watt civarı çekmeye başladı pl 50 bile yapsam düzelmiyor sorunun ne olduğunu çözemedim kartı çıkarıp taktım temizledim olmadı.

Dosya Ekleri

• hiveos.png
    hiveos.png
    29 KB · Görüntüleme: 81
Modlama yapıp daha az tüketim sağlayabilirsiniz. Bir de overclock ayarlarını azaltın bende ki 39.25 mh /s veriyor ekteki ayarlar ile. Ama dediğim gibi modlu benim kart. XFX 2 fanlı model.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-06-08-17-43-16-822_hiveos.mobile.jpg
    Screenshot_2022-06-08-17-43-16-822_hiveos.mobile.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 57
Modlama yapıp daha az tüketim sağlayabilirsiniz. Bir de overclock ayarlarını azaltın bende ki 39.25 mh /s veriyor ekteki ayarlar ile. Ama dediğim gibi modlu benim kart. XFX 2 fanlı model.

Hiçbir sorun yokken neden böyle oldu anlamadım Hive OS ile alakalı mı 100 watt ile 43 mh kazabiliyorum kart zaten modlu ve bir açıklama da göremedim lolMiner ile denedim orası da aynı sorunu yapıyor.

Hiçbir sorun yokken neden böyle oldu anlamadım Hive OS ile alakalı mı 100 watt ile 43 mh kazabiliyorum kart zaten modlu ve bir açıklama da göremedim lolMiner ile denedim orası da aynı sorunu yapıyor.
Sanırım Locked Core ayarlamışsınız, onu düzeltin. PL ayarına dönecektir.

AMD tarafından bir kartla madencilik yapmadığım için emin değilim. OC profilini sıfırlayıp pl ve mem ayarlarını yaptıktıktan sonra tek tek ekleyin değerleri hangisi buna sebep oluyorsa onu silin.

Olmuyor hocam kartların yerini değiştirdim ve dediğiniz gibi ayarları sıfırladım sadece pl koydum yine de 140W değerlerinde geziyor anlamadım gitti.

AMD kartlarda PL sınırını Hiveos'ta düzgün çalıştırabilen yok gibi bir olay. TeamRedMiner 0.10 sürümüne geçip RR modu ile düşük enerjide seri çalıştırabilirsiniz. Mevcut kullandığım ayarları paylaşıyorum. Deneyebilirsiniz.
Strandart ayar.jpg

AMD kartlarda pl sınırını Hive OS'ta düzgün çalıştırabilen yok gibi bir olay. Teamredminer 0.10 sürümüne geçip rr modu ile düşük enerjide seri çalıştırabilirsiniz. Mevcut kullandığım ayarları paylaşıyorum. Deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 1413994

Teşekkür ederim acaba kartta mı sorun var diye rigden söküp oyun için kullandığım bilgisayara taktım müsait bir zamanda tekrar rige ekleyip ayarlarınızı deneyeceğim.

AMD kartlarda PL sınırını Hiveos'ta düzgün çalıştırabilen yok gibi bir olay. TeamRedMiner 0.10 sürümüne geçip RR modu ile düşük enerjide seri çalıştırabilirsiniz. Mevcut kullandığım ayarları paylaşıyorum. Deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 1413994
AMD kartlar için hiveostaki watt bilgilendirmesi gerçeği yansıtmıyor zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı