5600XT düşük FPS

Oğuzhan56

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Yeni toplamış olduğum sistemde FPS problemim var. Alalı 1 hafta oldu ama canımı çok sıkıyor bu durum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ryzen 5 3600.
5600 XT 6 GB.
240 GB SSD.
650W PSU.
8+8 3200MHz RAM.
Monitör 165 Hz 1ms FreeSync 27”

GTA V'de High ayarlarda 40 FPS alıyorum.
Cyperpunkda medıum ayarlarda drop yiyorum.
Volhorant orta yüksek 230-250 arası.

Sistem montajlı test yapılıp gönderdiler ekran kartı drıveri yüklü halde geldi güncelleme gözüküyordu. Güncelledim yine aynı FPS değerlerim. İnceleme videolarında çok daha düşük sistemler 2 katı FPS veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

SSD marka ve model nedir?

PSU? Monitör önemli değil ama yine de monitör?
Ekran kartı? RAM? SSD? Anakart? Hiçbir bileşen ile ilgili yeterli bilgi vermemişsiniz.

Kankam oyunu oynadığın anların videosunu aldığın sitedeki ya da aldığın yere gönder ve değişim talebi iste.

MSI afterburner ile oyunlarda ki değerlerini merak ediyorum işlemci ram ve ekran kartı kullanım oranların nasıl.

PSU? Monitör önemli değil ama yine de monitör?
Ekran kartı? RAM? SSD? Anakart? Hiçbir bileşen ile ilgili yeterli bilgi vermemişsiniz.

Gigabyte B450M S2H V2 AMD B450 DDR4 M.2 mATX.

16 GB DDR4 3200 MHz t-force Vulcan TUF yellow 8gx2.

AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB AM4 fanlı mpk.

240 GB PNY CS900 SSD 2, 5" 535-500 MB/s.

XFX THICC II Pro RX 5600 XT 6 GB GDDR6 56XT6DF46.

Psu'dan ziyade sistemdeki bir uyumsuzluk bu sorunu yaratıyor büyük ihtimalle ekran kartın'dan yada yazılımsal bir sorun'dan kaynaklanıyor olabilir amd adrenalin programından kart özelliklerine bakın güncel bios'a dair verileri kontrol edin ve kartın oyun sırasında kullanım değerlerini kontrol edin ayrıca kartın kullanım ayarlarını da kontrol edin belki program çalışma hızını kısmış olabilir.

Hocam teamwiwer ile kontrol edebilir misiniz sanırım bu anlattıklarınızı beceremeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…