5600XT GPU'da cw var

İbrahim681010

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5600XT ASUS Dual ekran kartım var ama galiba coil whine var.
Videoyu bıraktım bakar mısınız sizce bir sorun olur mu rahatsız etmiyor ama merak ettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatsız etmiyorsa sorun yok cw ekran kartına zara vermez.
Meseleye rahatsız olup/olmama meselesi olarak bakmayın. Siz bu ürüne tam para verdiniz, ürün kusurlu. Olması gerektiği gibi değil. Ben olsam değişim isterdim.

Çoğu üründe cw var. Değişimde gelende de olması yüksek.

Değişim ile uğraşacak vaktiniz ve sabrınız var ise değiştirin. Eğer sizi bilgisayarı kullanırken rahatsız etmiyor ve vaktiniz de yoksa bir zararı olmadığı söyleniyor.
Kimse size değişim ile gelecek kartta cw olmayacağının garantisini veremez ayrıca.

Arkadaşlar 5600XT ASUS Dual ekran kartım var ama galiba coil whine var.
Videoyu bıraktım bakar mısınız sizce bir sorun olur mu rahatsız etmiyor ama merak ettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir zararı yok değişime gönderseniz bile bir faydası olacağını zannetmiyorum yeni nesil kartların hepsinde bu sorunlar mevcut bunun yerine rahatsız olduğunuz zaman voltaj kısarak sesi ortadan kaldırabilirsiniz şahsen ben öyle kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı