5600XT Mech O.C siyah ekran sorunları

Hocam formatta attım, aşırı yüklenmede olduğu kısmına kısmen katılıyorum. Herhangi bir işlem yapmadan olmuyor çünkü. Yarın tekrar gideceğim İtopya'ya çok mağdur olduğumu söyleyeceğim yine teknik servis derlerse artık tüketici mahkemesine başvuracağım. Para verdiğimiz şeyin çalışması için uğraşmamamız gerekirken kırk farklı yöntemi denedim ama maalesef çalışmıyor. Hediye olduğu için iade de edemiyorum.

Hocam formatta attım, aşırı yüklenmede olduğu kısmına kısmen katılıyorum. Herhangi bir işlem yapmadan olmuyor çünkü. Yarın tekrar gideceğim İtopya'ya çok mağdur olduğumu söyleyeceğim yine teknik servis derlerse artık tüketici mahkemesine başvuracağım. Para verdiğimiz şeyin çalışması için uğraşmamamız gerekirken kırk farklı yöntemi denedim ama maalesef çalışmıyor. Hediye olduğu için iade de edemiyorum.
Şimdi ekran Kartı değişti dediniz 2.ekran kartındada aynı sorun olma ihtimali çok düşük.yani Başka ramler ile deneme şansınız var ise son bir deneme yapın.çünkü elinizdeki cl22 gecikme süresi yüksek bir RAM birde overclock uyguladınız yediği voltaj nedir ne yaşadı meçhul.ram test te hata vermeyebilir ama bu düzgün çalışıyor anlamına gelmez .

Hocam CL 22 de 1.20V da çalışıyor ben 1.35 le CL 16 yapmıştım. Yakın zamanda yeni RAM almayı düşünüyorum zaten. Fakat düzgün çalışıyorlarsada değiştirmek istemem açıkçası. Onların test sistemindede arıza vermiş idi önceki ekran kartı. Bu kez de onlarda arıza vermezse dediğiniz gibi RAM'lerden kaynaklandığı kesinleşir. Açıkçası bende RAM'lerden şüphe ediyorum.
Şimdi ekran Kartı değişti dediniz 2.ekran kartındada aynı sorun olma ihtimali çok düşük.yani Başka ramler ile deneme şansınız var ise son bir deneme yapın.çünkü elinizdeki cl22 gecikme süresi yüksek bir RAM birde overclock uyguladınız yediği voltaj nedir ne yaşadı meçhul.ram test te hata vermeyebilir ama bu düzgün çalışıyor anlamına gelmez .
Hocam PSU değiştirdim fakat hala Wattman ve siyah ekran hatası devam ediyor.Anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı