MSI Mech 5600XT alınır mı?

Son düzenleme:
Adsız.jpg

Kartı 1 aydır kullanıyorum 64 65 derecelerde geziyor oyunlarda çok serin çalısıyor kasamın önü mesh 3 fanlı.
Mech modeli sorunlu diyenler kullanmışmı merak ediyorum acaba.

MSI Radeon RX 5600 XT Mech OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.

İtopya'da ekran kartı piyasaya göre fazla ucuz, 2800TL alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben buradan araştırarak aldım Vatan'dan 1 ay önce çok memnunum sıcaklık değerleri falan hep aynı hatta şu an kış olduğu için daha düşük 2 - 3 derece.

Son düzenleme:
Ben de bu kartı kullanıyorum. Vatan Bilgisayardan 2000 TL'ye almıştım KDV indirimlerinde. Aldığım ilk 3 ay sıfır sorun ile kullandım. Sonra bir sürücü güncellemesi ile kartın şaftı kaydı. Sürekli Wattman hatası alıyordum. Garantiye falan yolladım, sorun yok deyip geri gönderdiler. Sonra birkaç güncelleme sonra tekrar kart kendine geldi. Ekim ayından bu yana herhangi bir hata almadan kullanım sağlıyorum. Kartın gürültüsünden vs.. şikayetçi değilim. Oyun içerisinde de sıcaklıklar 70 derecelere falan hiç gelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı