5600XT sistem için PSU önerisi

Bütçe
500-900
Link çalışmıyor hocam.
Ben de amdciyim ama OC potansiyeli leş hocam. Intel alın ileride OC potansiyeli sayesinde GPU upgradesi yaptığınızda darboğaz olasılığı daha az olur. 5 GHz'ye çok rahat çıkıyor. Ve oyun performansı 3900 XT'den daha iyi. Yani yine karar sizin ama inanın bana 4000 MHz RAM'lerden daha fazla etkiler FPS'yi.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, ama dediğim gibi AMD ^^.
Diğer bileşenler için tavsiyelerinizi alırım :)

Link çalışmıyor hocam.
Ben de amdciyim ama OC potansiyeli leş hocam. Intel alın ileride OC potansiyeli sayesinde GPU upgradesi yaptığınızda darboğaz olasılığı daha az olur. 5 GHz'ye çok rahat çıkıyor. Ve oyun performansı 3900 XT'den daha iyi. Yani yine karar sizin ama inanın bana 4000 MHz RAM'lerden daha fazla etkiler FPS'yi.

Eğer ekran kartını almamış olsaydınız AMD önerirdim ama zaten ekran kartını almışsınız o zaman işlemciye yatırım yapın diye dedim.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, ama dediğim gibi AMD ^^.
Diğer bileşenler için tavsiyelerinizi alırım :)

Diğer parçalar oyun performansına etki etmez. Onlarda pek bir önerim yok. Dediğim gibi bence Intel alın gerçekten aradaki farka değer.
Şimdiden hayırlı olsun iyi oyunlar :)
Şimdiden hayırlı olsun iyi oyunlar :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı