Woldierr
Decapat
Daha fazla
Haklısın fakat am4 işlemci alacağına ekran kartını yenilemek daha iyi olur daha sonrasından am5 e geçebilirsin ve 5700x 3d darboğaz yapmaz 250-300fps civarı aldığını söylüyorsun monitör değiştir o halde bence daha iyi olur ben öyle yaptım 240 hz kullanıcısıydım gayet rahatladım yine de sen bilirsin@Astiva Yorumunuz için teşekkür ederim.
@umutx07 İşlemci değişmeye gerek yokmu? Sadece monitör mü değişeyim?
@EkmekarasıSalam Yorum için teşekkür ederim.
@Eriksen Şuanki ekran kartıyla darboğaz mı yapar 5700x3d?
@Damon Salvatore Yorum için teşekkür ederim.
@Promethea Bütçe ayırabilirim fakat sadece monitör ile düzelecekse sadece monitör alsam?
@Woldierr CS2 işlemci ağırlıklı bir oyun ama?
@Golden.Nyks Şuan sıfır bir DDR5 kasa toplayamam. Ancak mevcut kasayı satıp yapabilirim fakat kaç para eder alan olurmu bilmiyorum zaman kaybı gibi. Monitör alsam sorunum düzelir mi ?
Karar veremedim arkadaşlar. Sadece monitör al diyen arkadaşta var İşlemci al performansın artar değer diyende var değmez diyende.
Hz düşük olduğu sürece istersen 1000fps al bir şey ifade etmez bence bana kalırsa monitör alabilirsin 5600x fazlasıyla yeterli@Astiva Yorumunuz için teşekkür ederim.
@umutx07 İşlemci değişmeye gerek yokmu? Sadece monitör mü değişeyim?
@EkmekarasıSalam Yorum için teşekkür ederim.
@Eriksen Şuanki ekran kartıyla darboğaz mı yapar 5700x3d?
@Damon Salvatore Yorum için teşekkür ederim.
@Promethea Bütçe ayırabilirim fakat sadece monitör ile düzelecekse sadece monitör alsam?
@Woldierr CS2 işlemci ağırlıklı bir oyun ama?
@Golden.Nyks Şuan sıfır bir DDR5 kasa toplayamam. Ancak mevcut kasayı satıp yapabilirim fakat kaç para eder alan olurmu bilmiyorum zaman kaybı gibi. Monitör alsam sorunum düzelir mi ?
Karar veremedim arkadaşlar. Sadece monitör al diyen arkadaşta var İşlemci al performansın artar değer diyende var değmez diyende.