5600X'ten 5700x3D'ye geçilir mi?

Haklısın fakat am4 işlemci alacağına ekran kartını yenilemek daha iyi olur daha sonrasından am5 e geçebilirsin ve 5700x 3d darboğaz yapmaz 250-300fps civarı aldığını söylüyorsun monitör değiştir o halde bence daha iyi olur ben öyle yaptım 240 hz kullanıcısıydım gayet rahatladım yine de sen bilirsin

Hz düşük olduğu sürece istersen 1000fps al bir şey ifade etmez bence bana kalırsa monitör alabilirsin 5600x fazlasıyla yeterli

Aldığın performans gayet iyi. Neden işlemciyi değiştirmek istiyorsun? Uçup kaçan bir performans olmayacak.

@STE1N Oyun oynadığım arkadaşların sistemi benden daha yüksek ve daha yüksek fps alıyorlar 500-600 fps cs2 de. Onlar işlemci değiştir dedi. Bende burada fikirlerinizi almak istedim. Sadece monitör mü alayım?

@Woldierr hocam sanırım benim monitör ile ilgili sıkıntı. Aldığım fps'e bakıyorum 240-350 aralığında. Dar yerlerde daha yüksek. Ağır haritalarda 240-300 350 civarı. monitör ne önerirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…