5651 Liraya GTX 1650 Sistem Topkama

Bütçe
5651 Liraya kasa topladım

Zerstorenx

Femtopat
Daha fazla  
F/P olarak 100 üzerinden ve diğer hazır sistem kasalara göre uyarlarsak kaç puan verebiliriz?

Elwind Silver, Elrean Parva gibi opsiyonel uygun fiyatlıların yanında bu sistem kaç puan alır sizler tarafından?

5 dakika önce 5651 lira olan kasa an itibariyle 5760 liraya zamlanmıştır. !!
Acı ama gerçek.

Son düzenleme:
6/6 kötü işlemci, en kötü B450, tek fanlı düz 1650, ısınan M.2 ve mesh olmayan kasayla çok iyi bir sistem olmuş (!).
Konuya hiç hakim değilim hocam inan ki. Kendime pc toplayacağım 12 yılın ardından. Keşke bilebilsem neyin ne olduğunu. Hazır bir sistem alıp geçsem mi diyorum, yoksa böyle bir şey mi yapsam bilemiyorum. Bütçem 5500 lira olunca tek fan vs gibi sıkıntılar haliyle doğuyor. 1650 Tuf kartı çift fanlı fakat olumlu pek yorum göremedim.
Yol gösterirseniz çok memnun olurum.

Şöyle bir sistem varken suratına bakacağını sanmıyorum. :)

Bütçe pek aşılamıyorsa, tek fanlı ekran kartı dahi olsa bu da tercih edilebilir:

Hocam o zaman yardım etmeye çalışırım. İlk kendiniz başkalarına öneriyorsunuz sandım, özür dilerim. Bütçeniz en fazla ne kadar olur?
Yok hocam, öneri yapmak haddim bile değil. Kasa için 5500 lira, hadi zorlayayım 5650 lira bütçem çıkar monitörsüz.
Elraenn Parva - inventus Şu influencer kasasını yukarıdaki gibi editledim ama 400 lira daha fazla çıktı benim topladığımdan.
O yüzden konuyu açtım hatta.

Photoshop, illustrator, günde 1-2 saat oyun (belki), nekşflikş tarzı, kısacası hobi amaçlı ama uzun süre upgrade istemeyecek sistem toplamak istiyorum açıkçası.
Şöyle bir sistem varken suratına bakacağını sanmıyorum. :)

Bütçe pek aşılamıyorsa, tek fanlı ekran kartı dahi olsa bu da tercih edilebilir:

Valla hocam 3100 nasıl işlemcidir bilmem anlamam cidden, 1660 tabiki kim istemez. Bu patriot viper ram güzeldir iyidir diyorsanız çakayım bunu bir de 8gb ram eklerim bir dahaki aya :)

@Lux ultisi kullanan kedi hocamın da yorumlarını alalım...

Ekran kartı stoğu beklesem mi diyorum ama bu mining olayının biteceği de yok gibi.. Dolar 7 iken zam geliyorsa tekrar 7.50lerde neler olur korkutmuyor değil...
Molecule PC tarafında özellestirme yok sanırım stoklu kasaları satıyorlar..

@Lux ultisi kullanan kedi Birinci sistemde kullanılan PSU ile aynı PSU.

Kasa ve güç kaynağı:

İki kasa da Performax'a ait.

@Zerstorenx Şu an için bu fiyat bandında bulabileceğin en iyi ilk 3 sistem arasına girer attığım. Bütçeyi esneterek başka seçeneklere bakabilirsin fakat 5500TL için gayet iyi bir sistem olduğunu belirtebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı