5700 TL PC Toplama

AMD ekran kartında Wattman hatası almıyorum, Bu tamamen markaya dayalı bir durum.
@Ege Hazar Arkadaşımızın önerdiği sistem iyi yanlız o kulaklığı tavsiye etmem,
Bu kulaklıklara bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde biraz araştırdım ve Amd ekran kartlarında Wattman diye bir hata olduğunu gördüm. Bu nedir ve bu hatadan dolayı Nvidia ya mı yönelsem?
Doğru aslında. AMD ekran kartlarını almak şuan biraz riskli ama o sistemin fiyatı gayet iyiydi. Seçim yinede sizin.
Böyle bir hazır sistemlere de bakabilirsiniz. RX 570 ile GTX 1650 arasında pek fark yok. Bazı oyunlarda 570, bazı oyunlarda ise 1650 üstün. İlk atdığım GTX 1650`nin Gaming X modeli, gayet başarılı ve soğutması iyi olan modellerden. Öneririm.

Dosya Ekleri

• 4000TL F P.png
    4000TL F P.png
    76 KB · Görüntüleme: 55
  • 4000TL F-P.png
    4000TL F-P.png
    60,2 KB · Görüntüleme: 53
Doğru aslında. AMD ekran kartlarını almak şuan biraz riskli ama o sistemin fiyatı gayet iyiydi. Seçim yinede sizin.
Böyle bir hazır sistemlere de bakabilirsiniz. RX 570 ile GTX 1650 arasında pek fark yok. Bazı oyunlarda 570, bazı oyunlarda ise 1650 üstün. İlk atdığım GTX 1650`nin Gaming X modeli, gayet başarılı ve soğutması iyi olan modellerden. Öneririm.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin her türlü RX570 daha iyi GTX1650 den
Hem fiyat olarak ucuz hem daha performanslı

Lütfen yanlış bilgi vermeyin her türlü RX570 daha iyi GTX1650 den
Hem fiyat olarak ucuz hem daha performanslı
Çoğu oyunda RX 570 5-8 FPS üstün olsa da, bazı oyunlarda GTX 1650 daha güçlü veya eşit. En azından "Wattman problemi" yaşamayacak. Risk almaktansa bi tık daha zayıf almak daha iyidir bence. Hele hele bu kadar sorun yaşayan adam varken :d Bi çok kez şahit oldumki insanlar bu hata yüzünden GTX 1050 Ti almaya bile razı idiler, çünkü insanı bıktırıyor, zorla para biriktiriyorsun ve sürekli problemle karşılaşıyorsun. Biraz fazla performans için değmez bence. Yinede kimseyi mecbur edemem kendi kararını kendisi verir.

Çoğu oyunda RX 570 5-8 FPS üstün olsa da, bazı oyunlarda GTX 1650 daha güçlü veya eşit. En azından "Wattman problemi" yaşamayacak. Risk almaktansa bi tık daha zayıf almak daha iyidir bence. Hele hele bu kadar sorun yaşayan adam varken :d Bi çok kez şahit oldumki insanlar bu hata yüzünden GTX 1050 Ti almaya bile razı idiler, çünkü insanı bıktırıyor, zorla para biriktiriyorsun ve sürekli problemle karşılaşıyorsun. Biraz fazla performans için değmez bence. Yinede kimseyi mecbur edemem kendi kararını kendisi verir.
Hangi oyun da geçiyor çok merak ettim şimdi ben göremedim de
Screenshot_20190513-225224.png
Screenshot_20190513-225212.png
Screenshot_20190513-225202.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyice izleyin. Bazı oyunlarda GTX 1650`nin daha üstün olduğunu görürsünüz. Hitman 2 örnek olarak.

Arkadaşlar bu sistem nasıldır sizce ek olarak incehesap.com dan Inno3d Gtx1660 6gb almayı düşünüyorum.
Screenshot_20190516-190206_Chrome.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı