5700 TL sistem toplama

Hayatımda ilk defa bir sistem toplayacağım. Yıllardır biriktirdiğim 5700 lira bütçem var. Biraz önce eylül ayı sistem tavsiyesi geldi. Orada bana uygun olan 5000 TL'lik bir sistem var. Onu toplamak istiyorum. Parçaların yarısı Hepsiburada sitesinden direkt önerilmiş. Geriye kalan parçaları nereden alabilirim. Satın alma konusunu hallettikten birleştirme kısmı var onu nasıl halledebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlı ve bir o kadar da ağlamaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylül ayı sistem tavsiyesini görmedim, fakat o çok güzel bir bütçe ve şöyle bir sistem toplayabilirsiniz: Z170 Ekran Kartı sayesinde OC potansiyeli var ve 1070 1080P hatta 2K'da bile tüm oyunları akıcı bir şekilde oynatmaya yetecektir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 352
Öncelikle düşünüp, emek verip cevap verdiğin için çok teşekkürler. Bu sistemden emin isen bunu alacağım. Yanına bir monitör tavsiyesinde bulunursan ek olarak sevinirim. Son olarak bu site montaj yapıp gönderiyor mu ?

Bu sistemi alırsan toplamakla uğraşmak zorunda kalmazsın. Şu anki fiyatı 5300 TL.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir sistem benim için çok iyi olur montaj ile uğraşmamış olurum fakat sistem nisan ayında toplanmış yine de tavsiye eder misiniz ?

Böyle bir sistem benim için çok iyi olur montaj ile uğraşmamış olurum fakat sistem nisan ayında toplanmış yine de tavsiye eder misiniz ?
Nisanda toplanan sistem şu anda neden alınmasın ki? Kesinlikle tavsiye ederim, çok dengeli bir sistem.
Ama Gtx 1070 için 2K 60hz, veya 1080p 144hz bir monitör kullanmalısınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı