5700 TL'ye oyun ve render için sistem

Newlanex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistem toplamaktan anlamıyorum. Kısa süreli araştırarak kendimce Inventus üzerinden bu sistemi topladım. Almadan önce iyi anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Örneğin neyi çıkarıp, ne eklemeliyim. Yardım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ekran kartı hariç herşeyi değiştirmişsiniz. Benim kurduğum sistem kötümü olmuş. Ve 5000 e kadar ayarlayabilsem, daha da işime gelir. Yani ben topladığım sistemle aştım aslında bütçemi. Bekleme şansım yok. Oyun oynamayı seviyorum ve şu an bilgisayarım yok. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Açıkçası evet, kötü olmuş. Dediğim gibi bana kalırsa ekran kartını 1050 Ti vb. yapıp geliştirmeye çok açık bu sistemi alın. Çünkü bu paraları bu kartlara vermek normal değil. Bu kartların ederi 1.000 TL'ydi. Beklemeniz de uzun sürecektir bu arada dediğim yolu seçerseniz. 1 yıl kadar yaklaşık. Ama o 1 yılda 1050 Ti ile rahatça 1080p'de oynayabilirsiniz. Ama yine de 1060'a göz göre göre bu paraları vermek istiyorsanız bir şeyler ayarlarım.

1700+ 1050 Tİ toplayabilirsin.
Hocam Amazon'u dahil edersek ekran kartları stoklara 1-2 haftaya girer mi?

Hocam 5000 liraya göre oyun, yayın, render için bi sistem önerebilir misin? Fiyat biraz aşarsa sorun olmaz.

Hocam 5000 liraya göre oyun, yayın, render için bi sistem önerebilir misin? Fiyat biraz aşarsa sorun olmaz.
Topladığın sistemde işlemci soğutucuya gerek yok zaten kutudan çıkıyor. Sizin için 1050 ti mı yoksa 1060 mı toplayayım? Ve render için ryzen daha iyi. sadece inventus mu? Başka yerler olur mu yazarsanız yardımcı olurum. İleride başka parça alınacak mı ? Ekran kartını ileride değiştirecek sen 1050 ti yada 1050 olabilir.

1050ti işimi görürse oda olur hocam. Ben o kadar anlamıyorum. İnventus denk geldiğim için oradan topladım. Başka siteler de olur. Şimdilik idare etsin. İlerde değiştirmem gereken parçaları değişirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu sisteme 1050ti alsam işimi görür mü?

1050 Ti orta ve yüksek ayarlarda 1080p'de 60 FPS verir size 1 yıl boyunca. Orta ayarlarda yayın da yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum. İleride Nvidia yeni nesil ekran kartlarını çıkarınca 2060 alabilirsiniz. Eğer 1050 Ti alacaksanız ona göre 5.000 TL'ye sistem dizeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…