Daha fazla
5100 TL şöyle bir şey yaptım.
1050 Ti orta ve yüksek ayarlarda 1080p'de 60 FPS verir size 1 yıl boyunca. Orta ayarlarda yayın da yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum. İleride Nvidia yeni nesil ekran kartlarını çıkarınca 2060 alabilirsiniz. Eğer 1050 Ti alacaksanız ona göre 5.000 TL'ye sistem dizeyim.
Bence kasa ve psu yerine Cooler master masterbox lite 5 600watt alınmalı. Ama kişinin zevkine kalmış kasaEki Görüntüle 276591
Bence yukarıdaki sistem güzel. Kasa zevkinize kalmış.Olur diyorsanız alırım tabi. Siz biliyorsunuz. Ben size danışıyorum.
Eki Görüntüle 276591
Benim de sorunum bu 1060'ın fiyatı. Ama ben 1 sene değil 3-4 sene oynamak istiyorum mecbur 1060 alacağım sanırım.Öncelikle şunu söyleyeyim piyasa mahvoldu. 1060 en az 2.000 TL'den bulunuyor ve bu kesinlikle hak ettiği fiyat değil. Bana göre bu şartlarda en iyi 1050 veya 1050 Ti alıp beklemek. Yine de almak istiyorsanız biraz bütçe yükseltip şunu almanızı öneririm:
Intel Core i5-8600K Coffee Lake 3.60GHz 9MB Soket 1151 İşlemci
Gigabyte Z370 HD3 Intel Z370 Intel DDR4 Gaming Anakart - incehesap.com
Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2A2400C16R 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C16 Kırmızı Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı
FSP Hydro 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Samsung 850 EVO 250GB 2.5 inç SATA III Notebook-Masaüstü SSD MZ-75E250BW En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da
TOSHIBA HDWD110UZSVA 3.5 inç 1 TB Dahili Hard Disk
CR-H7A Cryorig H7 İşlemci Soğutucu İşlemci Soğutucu AM2,AM3 - 1,600 rpm 25 dB - Nanokatalog
Asus GeForce GTX1060 ROG Strix OC 6GB 192Bit
Bütçe yükseltemiyorsanız bir şeyleri kısabilirim.
Dediğim gibi kasa zevkinize kalmış isterseniz siteden kasa veya kasa ve psu birleşik bakabilirsiniz. Ve sizin en başta topladığınız sistemde kasa küçük ve kasada cs için yer yok haberiniz olsun. Astigmat ın kullandığı kasada var ama o kasa internette daha ucuz. Size bu kasayıda öneririm.Hemfikirseniz. Bu sistemi alabilirim teşekkür ederim.
Seçtiğiniz ekran kartı low profile haberin olsun.Eki Görüntüle 276591
Pro M varken P400S almak mantıklı olmuyor.Dediğim gibi kasa zevkinize kalmış isterseniz siteden kasa veya kasa ve psu birleşik bakabilirsiniz. Ve sizin en başta topladığınız sistemde kasa küçük ve kasada cs için yer yok haberiniz olsun. Astigmat ın kullandığı kasada var ama o kasa internette daha ucuz. Size bu kasayıda öneririm.
PHANTEKS P400S TEMPERED GLASS BLACK Eclipse P400S (PH-EC416PSTG_BK) RGB Şerit LED Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
Seçtiğiniz ekran kartı low profile haberin olsun.
İsterseniz ekran kartını başka yerden alın.
Dediğim gibi kasa zevkinize kalmış isterseniz siteden kasa veya kasa ve psu birleşik bakabilirsiniz. Ve sizin en başta topladığınız sistemde kasa küçük ve kasada cs için yer yok haberiniz olsun. Astigmat ın kullandığı kasada var ama o kasa internette daha ucuz. Size bu kasayıda öneririm.
PHANTEKS P400S TEMPERED GLASS BLACK Eclipse P400S (PH-EC416PSTG_BK) RGB Şerit LED Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
Seçtiğiniz ekran kartı low profile haberin olsun.
İsterseniz ekran kartını başka yerden alın.
Kutunun üstünde low profile yazıyor zaten isminde'de lp diye kısaltmışlar.Ekran kartının low profil olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.