5700 vs 5500XT

Muzafferİzgü

Hectopat
Arkadaşlar, şu an emin değilim ama bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Ekran kartlarına bakarken AMD Radeon'un 5700 ile 5500 XT ekranlarına bakıyordum, biri 8, biri 4 GB, farkları neler pek bilgim yok çünkü.

Hocam devasa farklar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 570'den bahsediyorsunuz sanırım. RX 5500XT RX 580 modelinden bile güçlü. RX 5500XT için 4 GB düşük bir değer, yeni nesil oyunlarda ayar düşürmeniz gerekebilir. RX 570 ise 8 GB veri işlemek için biraz güçsüz kalıyor. Siz yine de tercihinizi RX 5500XT modelinden yana kullanın.

Öncelikle toplamadan önce ne kadar bilgisayar bilgin var, topladıktan sonra yapman gereken işlemleri biliyor musun? Gidip bilgi videoları ve model arasındaki farklarla ilgili az da olsa bilgi sahibi ol. Ben 1 aydır merak saldım ve bayağı şey öğrendim. Soruna gelecek olursak 5700 ezer geçer ama fiyat vütçen ne kadar bunuda bilmek gerek.

Öncelikle toplamadan önce ne kadar bilgisayar bilgin var, topladıktan sonra yapman gereken işlemleri biliyor musun? Gidip bilgi videoları ve model arasındaki farklarla ilgili az da olsa bilgi sahibi ol. Ben 1 aydır merak saldım ve bayağı şey öğrendim. Soruna gelecek olursak 5700 ezer geçer ama fiyat vütçen ne kadar bunuda bilmek gerek.
6-7k civarı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı