Çözüldü 5700 XT 90 watt kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrshinobi

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım 5700XT 90 watt üstü kullanmıyor ve oyunlarda çok düşük FPS alıyorum. Power değiştirdim sorun düzelmedi, sebebi nedir acaba?
Sistemim:
BIOSTAR Z490 gtn.
AMD 5700 XT 8 GB.
i3 10100F.
G.Skill 16 GB 3200 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mining BIOS'u olabilir, 2 el mi aldınız?

termal macun değiştirdiyseniz ya çok dandik bir macun sürdünüz yada kartı düzgün birleştirmemiş olabilirsiniz kart ısındığı için kendini kısıyordur ama hiç dokunmadıysanız bunu eleyebilirsiniz tabi

Frekanslar ufak da olsa farklı, ekran kartında, güç girişlerinin, aksi tarafta, solda, BIOS Switch var, sistemi kapatıp o Switch'i en sağa alıp (performans mode), kartı deneyin.

Onu da denedim az önce. 130-140 arası gidip geliyor FurMark'ta. Oyunda yine 90'da takılıyor 120-130 FPS almam gereken oyunda zar zor 60 görüyorum.

Onu da denedim az önce. 130-140 arası gidip geliyor FurMark'ta. Oyunda yine 90'da takılıyor 120-130 FPS almam gereken oyunda zar zor 60 görüyorum.

FurMark 140 normal zaten, işlemcin, bazı oyunlarda o kartı besleyemez, sorun ondan kaynaklanıyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…