5700 XT model seçimi

nyks001

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Geçenlerde Nitro+ modelini alacaktım fakat dün akşam Gigabyte Aorus modelini gördüm, ayrıca aklımda artı olarak XFX THICC III modeli de var, benim için görüntünün çok bir önemi yok ve şahsen hepsi de hoş duruyor, ben daha çok hangisinin soğutması daha iyi, daha az güç çekiyor, kaliteli ve güvenilir, Aorus modeli şahsen kafamı karıştırdı, Gaming OC modelinden bir tık daha iyi yaptıklarını belirtiyor çoğu kişi, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam önerim Sapphire şaşmayın. XFX çok iyi marka ama kalın be ağır olduğundan anakarta zarar verebilir. Bir de kalınlığı sebebiyle daha zor soğur. MSI'ın giriş seviyesinden kesinlikle uzak durun yaklaşmayın bile üst seviye kartlarda ise (Gaming X gibi) Sapphire varken ne kadar mantıklı tartışılır. ASUS'tan yenilenmiş yani Evo TUF Gaming serisi dışında uzak durun. Eski TUF serisi çok sorunlu. ROG STRIX'den bahsetmiyorum bile. Gigabyte kartlar tam F/P sağlıyor. Yani bütçe azsa almak çok mantıklı. ASRock konusunda nötrüm çünkü pek bir artısını göremedim ama aşırı ısınma sorunları da yok. Son olarak da Power color var. Bu marka en az Sapphire kadar iyi ye performanslı ama ülkemizde ne yazık ki fazla bulunamıyor o sebeple erişilmesi zor. Ama olurda bulursanız Red Devil mi Nitro+ mı derseniz ikisi de çok iyi tercih size kalmış.
En iyi RX 5700 XT'ler:
PowerColor RX 5700 XT Red Devil.
Sapphire RX 5700 XT Nitro+

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı