- Makaleler
- 6
Mech ve Evoke'da Thermal Pad'ler küçük olduğu için ısınıyor kronik sorunlu çünkü. Mech GP Edition adı altında düzelttiler sonradan.Niçin MECH modeli önerilmemiş? Merakımdan soruyorum![]()
Mech ve Evoke'da Thermal Pad'ler küçük olduğu için ısınıyor kronik sorunlu çünkü. Mech GP Edition adı altında düzelttiler sonradan.Niçin MECH modeli önerilmemiş? Merakımdan soruyorum![]()
Teşekkürler Hocam Kafamda Bi Sorun Var Cooler Master Mb511 Kasasında 650w Güç kaynağı yeterlimidirGaming X en iyi modelidir.
Yeterli hocam.Teşekkürler Hocam Kafamda Bi Sorun Var Cooler Master Mb511 Kasasında 650w Güç kaynağı yeterlimidir
MECH modeli bir sistem aldım dün İtopyadan ama herhangi bir problem ‘şimdilik’ olmuyor. BakalımMech ve Evoke'da Thermal Pad'ler küçük olduğu için ısınıyor kronik sorunlu çünkü. Mech GP Edition adı altında düzelttiler sonradan.
MECH modeli bir sistem aldım dün İtopyadan ama herhangi bir problem ‘şimdilik’ olmuyor. Bakalım![]()
GPU sıcaklığında sorun yok. RAM ve VRAM'ler ısınıyor.MECH modeli bir sistem aldım dün İtopyadan ama herhangi bir problem ‘şimdilik’ olmuyor. Bakalım![]()
Şanslıyımdır belki... Belki bu kart Mech modelinin en iyisidir? Hı? Olmaz mı ne dersin. Bir umut?Eki Görüntüle 515369
MSI termal pedlerden çalmış maalesef. Önerilmiyor bu yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.