Technopat forumda Coil Whine'ı arattım ve 7 tane resim bırakıyorum buraya. Her konuyu detaylıca inceledim, sadece başlığında RX580 Coil Whine yazıyor diye hemen sorunlu damgası yapıştırmadım. Alın size veri. Daha sayfalarca varda bu size yeter herhalde. Undervolt etmeye çalıştığımda kartın voltajını en çok 5 düşürebildim çünkü daha düşüğe çektiğimde çöküyor. Sorunsuz kullanan birsürü kişi nerede acaba? Bizde bu sorunsuz kullanan kişilerin önerileriyle aldık hiçbiri yok şimdi?
AMD ama ses kaynağı belli değil yazan resimde kullanıcının kartı AMD ama sesin kaynağı belli değil hani GPU'mu yoksa PSU'mu felan onlar belli değil.
@VGAMonitorluAdam ı daha önceki konulardan tanıyorum. Kendisi RX590 S.E kullanıcısı.
Konuları forumda arayıp tek tek inceleyebilirsiniz. Cevabınızı merakla bekliyorum.
Eki Görüntüle 473222
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eki Görüntüle 473224
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eki Görüntüle 473226
Eki Görüntüle 473227
Eki Görüntüle 473229
Eki Görüntüle 473230
Eki Görüntüle 473231