5700 XT sorunları hala devam ediyor mu?

Yer
Republic of Fenerbahçe
Daha fazla  
Meslek
Mechanical Engineer
Merhaba arkadaşlar. AMD firmasının 5700 XT kartlarında yazılımsal sorunları olduğu tartışılmıştı önceki zamanlarda(belki de donanımsal bilemiyorum). Sonra gelen güncellemelerle çok büyük oranda düzeltildiği söylendi. Merak ettiğim şu an için hala böyle bir sorun devam ediyor mu? Kullananlar ve bilenler varsa düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

MSI 5700xt kullanıyorum, herhangi bir sıkıntım yok. Diğer marka veya modelleri bilemem. Her yeni sürücü güncellemesinde performansta iyileşme oluyor. Bazı sürücü sürümlerinde problem olabiliyor tabi.

@359149 kullanıcılar genel olarak sorun yaşamıyor ve memnun, sanırım siz bir şanssızlık yaşamışsınız. MSI 5700 XT Gaming X çok beğeniliyor ve bende sıkıntısız kullanıyorum. Sizde ekran kartını değiştirebilirseniz bu modeli düşünebilirsiniz.

Hocam iade talep ettim zaten kabul edildi gibi duruyor. Ama sorunlar kesin olarak çözülmezse alacağımı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…