5700 XT sorunları hala devam ediyor mu?

Merhaba arkadaşlar. AMD firmasının 5700 XT kartlarında yazılımsal sorunları olduğu tartışılmıştı önceki zamanlarda(belki de donanımsal bilemiyorum). Sonra gelen güncellemelerle çok büyük oranda düzeltildiği söylendi. Merak ettiğim şu an için hala böyle bir sorun devam ediyor mu? Kullananlar ve bilenler varsa düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Eğer RX 5700XT alınacaksa Sapphire Nitro+ veya ASUS ROG STRIX modellerinden birini tercih etmeniz faydanıza olacaktır. AMD ekran kartı sadece oyun için alınıyorsa herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Ama ben yayın ve render gibi işlerle uğraşırım diyorsanız AMD uzak durun NVIDIA alın.

Öncelikle CS:GO'da uzun zamandır sorun yaşamıyorum. Sadece dün 6 saat oynadım. Tomb Raider'ı da 20.2.2'de oynamıştım galiba ama 2020 WHQL sürümüydü sorun yoktu. Kartı iade ettiniz mi? Ayarları aynı yapalım belki sıkıntı çıkmaz. Donanımsal olarak da sıkıntı olabilir tabii.

Öncelikle CS:GO'da uzun zamandır sorun yaşamıyorum. Sadece dün 6 saat oynadım. Tomb Raider'ı da 20.2.2'de oynamıştım galiba ama 2020 WHQL sürümüydü sorun yoktu. Kartı iade ettiniz mi? Ayarları aynı yapalım belki sıkıntı çıkmaz. Donanımsal olarak da sıkıntı olabilir tabii.
İade ettim hocam rapor elime ulaşacak 1 hafta içinde 2660TL para iadesi alacağım.
Sanırım kimsede sorun yok. Benim kartta CoilWhine da vardı. PSU kaynaklı olma ihtimali var sanırım sorunumun.

Eğer RX 5700XT alınacaksa Sapphire Nitro+ veya ASUS ROG STRIX modellerinden birini tercih etmeniz faydanıza olacaktır. AMD ekran kartı sadece oyun için alınıyorsa herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Ama ben yayın ve render gibi işlerle uğraşırım diyorsanız AMD uzak durun NVIDIA alın.

ROG STRIX sorunlu. Isınma sorunu var. Buarada WHQL lisanslı driver kurarsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır.

Bende Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıcısıyım. Bu zamana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hatta oyunlarda 50 60 derecelerin üstüne çıktığını dahi görmedim. Ben çok memnunum.

İade ettim hocam rapor elime ulaşacak 1 hafta içinde 2660TL para iadesi alacağım.
Sanırım kimse de sorun yok. Benim kartta coilwhine da vardı. PSU kaynaklı olma ihtimali var sanırım sorunumun.

5700 XT alınacaksa Sapphire Nitro modelini alabilirsiniz. Isınma sorunu yok. PSU'da 700-750W alabilirsiniz. Gold performans PSU'ları oluyor hem ileriye dönük olur. PSU kaynaklı da olabilir bu sorunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı