Güzel bir PSU alamayacak olsam ekran kartından kısar yine de alırdım. Adamın kasası hava almıyor gelmiş 80 derece diyor. Bundan daha normal ne olabilir ki. AMD'de suç büyük ama. Geçmişten günümüze kadar o kadar çok sorun çıkarttılar ki insanlar en ufak hatada onlarda suç buluyor normal olarak. Ee ülkemizin durumu belli. Bütçesi orta düzey olan AMD'ye yöneliyor haliyle alan daha çok.
AMD kart alıyorsanız kesinlikle Sapphire tercih etmelisiniz.
Genel sorun insanların işlemci ve ekran kartına bütün parasını dökmesi. O kadar para veriyorsun güzel PSU şart. Yüksek güç tüketiyor sonuçta her şey olabilir.
Hocam anlaşamadık mı anlamadımBoşta GPU kullanımı %0. Fakat GPU MCLK 1750 MHz. Yani GPU kendini tam olarak kullanmıyor. Bellek frekansını son yükte çalıştırıyor.
Bende bu kartı aldım dün iade etsem mi acaba?
Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kötü PSU sevmiyor bu kartlar PSU'ları patlayan bozulan çok ya da kaldıramayıp kapanan iyi bir PSU almak zorundasınız bu karta. Hemde lafta değil özde iyi bir PSU tier listesinde b sınıfı altına düşmeyen 650W ile çalışabilen örnekler var ama ucu ucuna çalışması riskli 750W idealdir.
Bu PSU modelini öneririm. Ve sadece kart değişimi bile olsa format atın.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İncehesap'tan bunu aldım. Corsair CV650 CP-9020211-EU 650W 80+ Power Supply - incehesap.com
Onun yerine paranız 600TL civarıysa bunu alın tier b sama ürünüdür Everest sadece etiketi basar vivo24K (araştırın bu ürünü) ile aynı platform bu model iyidir diğer Everest ürünlerini önermiyorum şu anda.
Everest ETX-750-1 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Everest ETX-750-1 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yada bütçe yetiyorsa kesinlikle bunu alın aldığınız PSU pek iyi değil bu ürünle kıyas bile edilmez.
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Vallahi 9000 TL para gitti, hiç param kalmadı iade edip almam lazım.