5700 XT UV ayarları yapıldığında ekran kararıyor

Merhabalar, aynı kartı kullanan diğer kişilerin yaptığı UV ayarlarını almama rağmen bende oyuna girdiğimde ekran kararıyor. Bir süre sonra geliyor ancak ayarlar sıfırlanıyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşüş oluyor ama aşırı fazla değil bir de ben kasa fanlarını yavaş ayarda kullanıyorum birazda ondan ve bu dediğim sıkıntı bayağı bir kişide var oyuna girdiğim gibi 15 20 derece artıp çıktığımda azalması olayı neden kaynaklı bilmiyorum ama.
Oyundan çıkınca bir anda sıcaklık düşüşü olması normal fakat oyuna girer girmez bir anda sıcaklık artışı fan ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Daha iyi bir fan ayarları ve stabil bir UV ile bir anda sıcaklık artışını çözebilirsiniz ve eskisine göre 10-15 derecelik düşüş de elde edebilirsiniz.

Bence bir anda 15 20 derece fazla 8 9 olsa neyse.
Oyundan çıkınca bir anda sıcaklık düşüşü olması normal fakat oyuna girer girmez bir anda sıcaklık artışı fan ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Daha iyi bir fan ayarları ve stabil bir UV ile bir anda sıcaklık artışını çözebilirsiniz ve eskisine göre 10-15 derecelik düşüş de elde edebilirsiniz.

VRAM hızımı arttırdığım zaman kararıyor ekran şimdi Core clock olarak güzel bir değer yakaladım ancak VRAM hızı arttırmak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı