5700 XT vs RTX 3060 vs 3060 Ti

Bütçe
10000

tasocuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Hali hazırda kullanmış olduğum AMD RX 5700XT kartını RTX 3060 veya 3060 Ti ile değiştirmek mantıklı olur mu? FPS vs açısından soruyorum ya da teknolojik açıdan.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sevgiler...

Mantıklı olmaz bence aralarında hikaye bazlı oyunlarda 10-20 FPS oynuyor en fazla. Ama para sizin eğer bütçe varsa 3060 Ti'ye terfi edebilirsiniz.

Şuan mining piyasasında 5700xt ne kadar ediyor bilmiyorum da üstüne ufak bir meblağ verip 3060ti ile değişebiliyorsan ben olsam değiştiririm

@Sekosese O sitenin sonuçları (Userbenchmark) yer yer yanıltıcı olabiliyor, o yüzden kendisini kullanmazsak daha iyi olur. Saf performans bakımından sıralama RTX3060 < RX5700XT < RTX3060Ti şeklinde.
Zaten yasaklı site.

Yasaklı siteler:
  • CPUboss.com
  • GPUBoss.com
  • Uzmanim.net
  • UserBenchmark.com
  • İstanbulbilisim.com
  • Nanokatalog.com
  • Bossbilisim.com
  • pc-builds.com
  • birxy.com

@Sekosese O sitenin sonuçları (Userbenchmark) yer yer yanıltıcı olabiliyor, o yüzden kendisini kullanmazsak daha iyi olur. Saf performans bakımından sıralama RTX3060 < RX5700XT < RTX3060Ti şeklinde.
Valla ben userbenchmark'ın yanıldığını hiç görmedim ki, sıralamada zaten yazdığınız sırada çıkıyor.
Zaten yasaklı site.

Yasaklı siteler:
  • CPUboss.com
  • GPUBoss.com
  • Uzmanim.net
  • UserBenchmark.com
  • İstanbulbilisim.com
  • Nanokatalog.com
  • Bossbilisim.com
  • pc-builds.com
  • birxy.com
Yasaklı derken anlayamadım ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı