Sıfır PS5'm vardı. Yüksek maliyetli oyunlardan, üyelikden ve yabancı dilde ki yetersizliğimden dolayı değerini kaybetmeden cihazı elden çıkartmak istedim. Halihazırda Steam kütüphanem de olunca PC toplamaya karar verdim.
Online tarafla işim yoktur. Ben sadece Single Player oyunlar oynarım, FIFA atarım. İstediğim PS5 misali sabit 60 FPS'te high-Ultra ayarlarda(bütçede çok fark oluşacaksa sadece high da yeterli) akıcı bir şekilde. 3-4 sene yükseltme yapmadan oyun oynamak. Gözüme çarpan birkaç sistem bırakacağım ama dediğim gibi bilgim yok. Kriterlerime uymuyor olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Zeiron Mirage X32 Pro White Ryzen 7 5700X 32GB RAM 1TB M.2 SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyun Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
Zeiron Mirage X32 Pro White Ryzen 7 5700X 32GB RAM 1TB M.2 SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Direkt önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı?Alınmaz. AM5 5060 Ti 16gb/RX 9060XT 16gb sistemler bakın.
Direkt önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı?
Direkt önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı?
Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden kesinlikle sistem almayın. Yukarda arkadaşın attığı sistem bu bütçede en iyilerden.Sıfır PS5'm vardı. Yüksek maliyetli oyunlardan, üyelikden ve yabancı dilde ki yetersizliğimden dolayı değerini kaybetmeden cihazı elden çıkartmak istedim. Halihazırda Steam kütüphanem de olunca PC toplamaya karar verdim.
Online tarafla işim yoktur. Ben sadece Single Player oyunlar oynarım, FIFA atarım. İstediğim PS5 misali sabit 60 FPS'te high-Ultra ayarlarda(bütçede çok fark oluşacaksa sadece high da yeterli) akıcı bir şekilde. 3-4 sene yükseltme yapmadan oyun oynamak. Gözüme çarpan birkaç sistem bırakacağım ama dediğim gibi bilgim yok. Kriterlerime uymuyor olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Zeiron Mirage X32 Pro White Ryzen 7 5700X 32GB RAM 1TB M.2 SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyun Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
Zeiron Mirage X32 Pro White Ryzen 7 5700X 32GB RAM 1TB M.2 SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Bütçe çıkıyor ise anakart değişip alın, çıkmıyor ise söyleyin başka sistem önereyim.
Teşekkürler.Amd ve nvidia arasında çok kararsız kalıyorum.Amd yüksek vram,düşük fiyata sahipken nvidia'nın düşük vram sunup bir yandan rtx ve dlss özelliğinin olması vram e rağmen daha uzun ömürlü olacakmış gibi hissettiriyor.Yüksek fiyatına ve düşük vram e rağmen amd yerine tercih edilmesi mantıklımı bilmiyorumCrimson Vortex | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5090 32 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasayı Vento VG12AL FSP 750W 80+ Bronz Gen5 yaparak alabilirsiniz. Kasada FSP Hydro K Pro PSU bulunuyor. 3 ay vade farksız taksit de mevcut.
Ölü soket. PSU kötü. Ve o fiyatlarda 7800xt varken alınmaz.Teşekkürler.Amd ve nvidia arasında çok kararsız kalıyorum.Amd yüksek vram,düşük fiyata sahipken nvidia'nın düşük vram sunup bir yandan rtx ve dlss özelliğinin olması vram e rağmen daha uzun ömürlü olacakmış gibi hissettiriyor.Yüksek fiyatına ve düşük vram e rağmen amd yerine tercih edilmesi mantıklımı bilmiyorum
bu sistem için düşünceniz nedir?
EPIC-4070 / INTEL i5-14400F TRAY / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X E 12G OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EPIC-4070 sistem tavsiyesidir. GeForce RTX 4070 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Parasına değecek bir sistem ise bir şekilde parayı çıkartmaya çalışırım ama birkaç bin aşağısına benzer performans elde edebileceksem tabiki başka sistemleri tercih edebilirim.hangisini öneriyorsanız..PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Bütçe çıkıyor ise anakart değişip alın, çıkmıyor ise söyleyin başka sistem önereyim.