5700X ve RTX5070 sistem alınır mı?

dDante

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sıfır PS5'm vardı. Yüksek maliyetli oyunlardan, üyelikden ve yabancı dilde ki yetersizliğimden dolayı değerini kaybetmeden cihazı elden çıkartmak istedim. Halihazırda Steam kütüphanem de olunca PC toplamaya karar verdim.

Online tarafla işim yoktur. Ben sadece Single Player oyunlar oynarım, FIFA atarım. İstediğim PS5 misali sabit 60 FPS'te high-Ultra ayarlarda(bütçede çok fark oluşacaksa sadece high da yeterli) akıcı bir şekilde. 3-4 sene yükseltme yapmadan oyun oynamak. Gözüme çarpan birkaç sistem bırakacağım ama dediğim gibi bilgim yok. Kriterlerime uymuyor olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz. AM5 5060 Ti 16gb/RX 9060XT 16gb sistemler bakın.

Direkt önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı?

Benim yok hocam. Fakat Hepsiburada Trendyol gibi yerlerden hazır sistemlere bakmamaya çalışın. Buraya sistem atarsanız PSU kasa tarzı şeylere yorum yapabilirim.

Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden kesinlikle sistem almayın. Yukarda arkadaşın attığı sistem bu bütçede en iyilerden.

Teşekkürler.Amd ve nvidia arasında çok kararsız kalıyorum.Amd yüksek vram,düşük fiyata sahipken nvidia'nın düşük vram sunup bir yandan rtx ve dlss özelliğinin olması vram e rağmen daha uzun ömürlü olacakmış gibi hissettiriyor.Yüksek fiyatına ve düşük vram e rağmen amd yerine tercih edilmesi mantıklımı bilmiyorum

bu sistem için düşünceniz nedir?

Ölü soket. PSU kötü. Ve o fiyatlarda 7800xt varken alınmaz.

Parasına değecek bir sistem ise bir şekilde parayı çıkartmaya çalışırım ama birkaç bin aşağısına benzer performans elde edebileceksem tabiki başka sistemleri tercih edebilirim.hangisini öneriyorsanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…