Sıfır PS5'm vardı. Yüksek maliyetli oyunlardan, üyelikden ve yabancı dilde ki yetersizliğimden dolayı değerini kaybetmeden cihazı elden çıkartmak istedim. Halihazırda Steam kütüphanem de olunca PC toplamaya karar verdim.
Online tarafla işim yoktur. Ben sadece Single Player oyunlar oynarım, FIFA atarım. İstediğim PS5 misali sabit 60 FPS'te high-Ultra ayarlarda(bütçede çok fark oluşacaksa sadece high da yeterli) akıcı bir şekilde. 3-4 sene yükseltme yapmadan oyun oynamak. Gözüme çarpan birkaç sistem bırakacağım ama dediğim gibi bilgim yok. Kriterlerime uymuyor olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
www.trendyol.com
Online tarafla işim yoktur. Ben sadece Single Player oyunlar oynarım, FIFA atarım. İstediğim PS5 misali sabit 60 FPS'te high-Ultra ayarlarda(bütçede çok fark oluşacaksa sadece high da yeterli) akıcı bir şekilde. 3-4 sene yükseltme yapmadan oyun oynamak. Gözüme çarpan birkaç sistem bırakacağım ama dediğim gibi bilgim yok. Kriterlerime uymuyor olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Zeiron Mirage X32 Pro White Ryzen 7 5700X 32GB RAM 1TB M.2 SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyun Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
Zeiron Mirage X32 Pro White Ryzen 7 5700X 32GB RAM 1TB M.2 SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: