5700x3D ve 7800XT sistem CS2 FPS 60'lara kadar düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Dragon Slayer

Hectopat
RAM
2x16
SSD veya HDD modeli
furry renegade
Anakart
B550 gaming plus
Merhaba,
1440p çözünürlükte oynuyorum. 32 GB RAM mevcut. 3 oyun oynuyorsam birinde bu sorunu yaşıyorum. Normalde 250-350 FPS alırken bir oyunda FPS 60'lara kadar düşüyor. Sorunu nasıl çözebilirim? 60'a düşüp sonra tekrar düzelmiyor. O oyun bitene kadar düşük FPS de kalıyor.

Dosya Ekleri

• cs2 dps düşüsü.jpg
    cs2 dps düşüsü.jpg
    166,2 KB · Görüntüleme: 11
NVIDIA GeForce RTX 3070 ile böyle bir sorun yaşamıyorum, sorunu ekran akrtında arayın, AMD'yi satıp NVIDIA'ye geçin.

CS2 problemli bir oyun bende anlamış değilim. Ekran kartını DDU ile silip günceli yükleyin. Oyun dosyalarını doğrulayıp veya sil yükle yapıp tekrar giriniz. Grafik ayarlarından da yüksek performansa alabilirsiniz

NVIDIA GeForce RTX 3070 ile böyle bir sorun yaşamıyorum, sorunu ekran akrtında arayın, AMD'yi satıp NVIDIA'ye geçin.

AMD kart problemleri. Arkadaşımda Valorant'ta oluyordu sattı.

Bu arkadaşta oldu diye her kartta bu sorun olacak diye bir şey yok. Arkadaş size sorunun çözümünü sormuş siz AMD kart sorunu diyorsunuz. En son kullandığı kart RX 580 olan insanların AMD'ye laf etmesine şaşırıyorum açıkçası.

Bu arkadaşta oldu diye her kartta bu sorun olacak diye bir şey yok. Arkadaş size sorunun çözümünü sormuş siz AMD kart sorunu diyorsunuz. En son kullandığı kart RX 580 olan insanların AMD'ye laf etmesine şaşırıyorum açıkçası.
AAaaaa nereden bildin son kullandığım kartın RX 580 olduğunu? Peki arkadaşlarıma RX 6700 aldırdığımı ve bunun için yemediğim laf kalmadığını da bildin mi? Yada ısrarla 7700 XT alma dediğim akradaşımın sen haklıymışsın diyip 1 ay sonra kartı sattığını de bildin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı