5700XT ekran kartını PC görmüyor

canburakyol1

Decapat
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Z270H anakartıma az önce Sapphire 5700XT ekran kartı montajını yaptım. AMD sitesinden Auto detect programını indirdim ancak AMD cihaz tespit edilemedi hatası alıyorum. Ekran kartını taktığım zamanda dönmüyor kart üzerinde herhangi bir ışık vs de yok çalıştığına dair. Önceki GTX 960 kartımın üzerinde güç aldığına dair ışık vardı. Sizce sorun ne olaibilir?

Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Z270H anakartıma az önce Sapphire 5700XT ekran kartı montajını yaptım. AMD sitesinden Auto detect programını indirdim ancak AMD cihaz tespit edilemedi hatası alıyorum. Ekran kartını taktığım zamanda dönmüyor kart üzerinde herhangi bir ışık vs de yok çalıştığına dair. Önceki GTX 960 kartımın üzerinde güç aldığına dair ışık vardı. Sizce sorun ne olaibilir?

Tam oturtamamış olabilirsiniz. Tekrar çıkarıp takın, ekran kartının çalıştığına dair bir belirti olmadığına göre anakarttan almışsınız görüntüyü. Bu da ekran kartını oturtamadığınızı gösterir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı