5700XT için Gigabyte vs MSI vs Sapphire

Soğutma olarak en iyisi Nitro+, Gigabyte de genel olarak çok iyi bir kart ve o fiyata çok iyi. Mech OC kesinlikle almayın, sorunlu bir kart termal padlerin doğru olmayan yerleşimi yüzünden.

Nitro+ alacaksanız Special Edition ARGB olanı almanızı tavsiye ederim, fiyatı biraz daha fazla tabii.

Önerim Nitro+ olur. Mech olanların GP Edition versiyonu çıktı yani soğutması düzeltilmiş hali. Sinerji'de vardı sanırsam bir arkadaş oradan aldığında yeni versiyon gelmişti. Normal versiyonsa almayın. Gigabyte da fiyatına göre 5700 XT Pulse ile birlikte en iyi olan kartlar.

Sapphire'i ele zaten. Zaten sorun yaşama ihtimaliniz yüksek olan bir kartta bu ihtimali Sapphire alarak 2 katına çıkarmayın. Eğer 2070Super almak sizi çok zora sokmayacaksa kesinlikle alınmalı. AMD nin sürücü sorunları kolay kolay düzelmez çünkü. Yıllardır sorunlu yıllarca sorunlu olacak gibi. Eylül ayında düzelicek olayı yalan oldu zaten.
Sistem 1 kere alınıyor hem uzun ömür hem az ısınma hem de az güç çekmesi bakımından 2070 Super tek atar. Performansları eşit gibi zaten.
Zaten 2070 Super MSI Ventus bile 5700Xt Gaming X ile hemen hemen aynı derecelerde çalışır. Bence fiyat farkına değer.
Hatta 2070 bile alınabilir 10 FPS daha az olsun kafa rahat olsun.
Ama illa 5700Xt dersen Sapphire alma.
Ben önerimi yaptım gerisi size kalmış. 5700Xt ile ilgili sorunları Google'a 5700Xt sorunlar yazsanız bile bulursunuz.
Sorun yaşama/Satış oranı baya fazla.

Sapphire'i ele zaten. Zaten sorun yaşama ihtimaliniz yüksek olan bir kartta bu ihtimali Sapphire alarak 2 katına çıkarmayın. Eğer 2070Super almak sizi çok zora sokmayacaksa kesinlikle alınmalı. AMD nin sürücü sorunları kolay kolay düzelmez çünkü. Yıllardır sorunlu yıllarca sorunlu olacak gibi. Eylül ayında düzelicek olayı yalan oldu zaten.
Sistem 1 kere alınıyor hem uzun ömür hem az ısınma hem de az güç çekmesi bakımından 2070 Super tek atar. Performansları eşit gibi zaten.
Zaten 2070 Super MSI Ventus bile 5700Xt Gaming X ile hemen hemen aynı derecelerde çalışır. Bence fiyat farkına değer.
Hatta 2070 bile alınabilir 10 FPS daha az olsun kafa rahat olsun.
Ama illa 5700Xt dersen Sapphire alma.
Ben önerimi yaptım gerisi size kalmış. 5700Xt ile ilgili sorunları Google'a 5700Xt sorunlar yazsanız bile bulursunuz.
Sorun yaşama/Satış oranı baya fazla.
Sapphire kullanıyorum. Şuana kadar gayet memnunum F/P kartı siz bu yorumlara aldanmayın o kadar kullanan insan var herkes memnun orada alınmayacak bir kart varsa MSİ Mech oda budur arkadaşlarda gerekli açıklamayı yapmış onun dışındaki 2 kartta güzel. Driver problemi yaşamadım. Crackli oyun oynamadığın sürece kolay kolay kartlarda hata almazsın ve gereksiz o.c yapılmadığı sürece.

Sapphire kullanıyorum. Şuana kadar gayet memnunum F/P kartı siz bu yorumlara aldanmayın o kadar kullanan insan var herkes memnun orada alınmayacak bir kart varsa MSİ Mech oda budur arkadaşlarda gerekli açıklamayı yapmış onun dışındaki 2 kartta güzel. Driver problemi yaşamadım. Crackli oyun oynamadığın sürece kolay kolay kartlarda hata almazsın ve gereksiz o.c yapılmadığı sürece.
Tabii ki aldanmasın. Ben sadece sorun yaşayan binlerce insan gordükten sonra bir öneri yaptım.
Karar verme işi bana düşmez.

Tabii ki aldanmasın. Ben sadece sorun yaşayan binlerce insan gordükten sonra bir öneri yaptım.
Karar verme işi bana düşmez.
RTX 2070'de hiç mi kimse problem yaşamıyor insanlar sanıyorsun. Gereksiz fanboyluk yapma derim insanlar para harcıyor yanlış yönlendirmen doğru değil.

RTX 2070'de hiç mi kimse problem yaşamıyor insanlar sanıyorsun. Gereksiz fanboyluk yapma derim insanlar para harcıyor yanlış yönlendirmen doğru değil.
Alan daha fazla sorun yaşayan daha az. Evet ben Fanboyum aynen öyle. Gerektiğinde AMD kartta öneriyorum. Hemen fanboy savunmasını yapmanız gerçekten içler acısı...
5700Xt ilk çıktığı zamanlarda her gün 3-4 tane konu açılıyordu bu forumda. Zaten yabancı forumlarıda dahil edersek ohooo. Hâla daha açılıyor. Azaldı ama var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı