5700XT mi 1080 Ti mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 6.279
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, 5700XT alacağım ortalama fiyatı 3.5 ile 4k arasında mı? Pek piyasaya hakim değilim de. Bir de sizce 5700XT mi 1080 Ti mı?

1080 Ti ikinci el fiyatına, sıfır RX 5700 XT Nitro+ alınabilirken kim neden 3-4 sene önce çıkmış 1080 Ti alsın. Hemde o kadar para verip garantili bulabilmek muamma. Sapphire Nitro+ modeli stabil ve sorunsuz çalışıyor. Diğer modelleri tam bilmiyorum ama sorun yaşayan hala var sanırsam. Güncel her zaman daha iyidir.
Güncel her zaman iyidir ama bu aynı marka için geçerli, Paskal mimarisi RDNA'dan kat kat iyi.
Üstelik 3000-3500 TL' ye garantili bulunabiliyor, garantili olmasa bile bu kartlar 3-5 yılda bozulacak ürünler değil, 1080 Ti daha üstün bir karttır, sadece FPS, ya da salt güç olarak demiyorum, zaten daha güçlü bir kart.
Ben olsam her türlü 1080 Tİ alırım, 5700XT' nin sağladığı hiç bir avantaj yok, sadece sıfır Garantili satılıyor, temiz 1080 Tİ bulduktan sonra kim napsın 5700XT' yi.

Güncel her zaman iyidir ama bu aynı marka için geçerli, Paskal mimarisi RDNA'dan kat kat iyi.
Üstelik 3000-3500 TL' ye garantili bulunabiliyor, garantili olmasa bile bu kartlar 3-5 yılda bozulacak ürünler değil, 1080 Ti daha üstün bir karttır, sadece FPS, ya da salt güç olarak demiyorum, zaten daha güçlü bir kart.
Ben olsam her türlü 1080 Tİ alırım, 5700XT' nin sağladığı hiç bir avantaj yok, sadece sıfır Garantili satılıyor, temiz 1080 Tİ bulduktan sonra kim napsın 5700XT' yi.
Sıfır ve garantili diyorsun işte daha ne olsun.😃 En önemli şeylerden biri. İkinci ele o kadar para bağlamak çok gereksiz.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı