Gigabyte Aorus GTX 1080 Gaming Box

Furkan_Can

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523230954
Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite için notebook bakıyordum fakat bütçeme ve kafama uygun bir şey bulamadım maalesef. Bakarken karşıma bu çıktı. Bu ürünün olayı nedir tam anlatacak var mı? ASUS'un mini PC'si gibi mi bu da? Yani ben bunu alsam bir de monitör alsam yeterli mi? Ona göre notebooktan vazgeçip bu ürünü alabilirim. Ürün linki:
https://www.amazon.com/gp/product/B076PZ6PRK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
Ürün hakkında:
Ürünün fiyatı sadece 649 dolar mı yoksa ek ücretleri de var mı?
Eğer ki sadece monitör almak yetiyorsa oyun için kaç Hz gerekli?
Bu sorularımı da cevaplarsanız memnun olurum :melek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon ekstra olarak sizden gümrük masrafları ve kargo için 164.14 dolar da istiyor.

Olur da gümrükte belirlenenden az masraf çıkarsa üstünü size iade ediyor.

Bu eGPU dediğimiz harici ekran kartı. Laptopunuzun Thunderbolt 3 portundan bağlanıyor. Bilgisayar gerekli.

Kabaca şöyle açıklayayım, bir bilgisayarı oluşturan donanım birden fazla komponentin bir araya gelmesinden oluşuyor, bu ürün ise ekran kartınızın yetersiz kaldığı durumlarda güçlü bir masaüstü ekran kartının laptopa bağlanarak o ekran kartının kullanılmasına olanak veriyor. Diğer komponentler ise (işlemci ve bellek gibi) laptopun standart donanımında yer alan parçalar. Yani notebook almaya her türlü ihtiyacınız var :) Böylece yeni nesil oyunlarda daha yüksek grafik ayarlarında daha yüksek FPS değerleri alabiliyorsunuz. Eğer bir gaming laptopunuz varsa bu ürüne muhtemelen bu ürüne zaten ihtiyacınız olmayacak, en azından şimdilik. Eğer henüz bir laptop almadıysanız gaming laptoplardan öneririm size. Yine de fiyatı bir kıyaslamanız ve ona göre seçim yapmanız lazım. Eğer normal bir laptop alacaksanız da thunderbolt bağlantısı olmasına dikkat edin bu ürünü kullanmayı düşünüyorsanız. Yada external PCI girişinden de halledebilirsiniz thunderbolt bağlantınız yoksa. Ama thunderbolt daha şık ve kullanışlı olur, yoksa diğer türlü kabloyu laptopun neresinden çıkartayım derdi oluyor :) Tabi monitör de gerekecek yoksa %40'lık bir performans kaybı oluyor veri trafiğinden dolayı. Seçim size kalmış :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı