Eki Görüntüle 1119289Eki Görüntüle 1119288
Sonuçlar böyle, hem program üzerinden hem de Radeon üzerindeki değerleri attım. İşlemci sıcaklığı bir aralar 90'a kadar çıktı fakat herhangi bir yeniden başlatma durumu olmadı. Ek olarak PSU kablosunu değiştirdim, evde yedek bir kablo vardı belki alakalıdır deyip tutunacak dal arıyoruz.
Bu konunun benim attığım son postla bir alakası olabilir mi bir bakar mısınız? Donanım değişikliğini otomatik tanımlama ayarlarım falan kapalı, birkaç defa driver indirip kaldırdım sırf kullanmak için. Bazıları sorunu Realtek'de bulmuş da. Sorun bende de bundan 2 3 gün sonra başladı fakat bununla alakası olacağını hiç zannetmiyorum. Elimde format diski bulunmamakta anca sistem sıfırlama yapabilirim çare olacaksa. Pardon güç bölümünü SS almamışım, onu da tekrar 1 dakikalık teste soktum işlemci yine çok ısınırken ekran kartı 68'lerde seyretti. Herhangi bir kapanma yok.
Eki Görüntüle 1119291
YouTube'daki arkadaşlardan birisi kablo değiştirmeye bağlamış sorunu. Kablomun güç kaynağına tam oturmadığını fark ettim (en az 10 aydır böyledir, hiç dokunmadım) ve kabloyu değiştirdim. Ş6 an oyunu açık bırakıp farenin üzerine bir şey koydum, grafikleri Full'e çektim artık ne kadar yük alırsa. Elimde tek yüklü oyun Valorant çünkü. Sonuçları yazacağım.