5700XT ROG Strix Kullanıcılarının Dikkatine

Makaleler
6
Hardware Unboxed'ın yeni incelemesinde ASUS'un 5700XT modeline yapılan BIOS güncellemesi test edilmiş.
Ayrıca 5700XT Strix kullanan bir çok kullanıcı VRM bloğundaki 2 vidanın Heatsink ile PCB'yi birbirine sıkıca yapıştırmadığını, 2 vidanın boyunun diğer vidalara göre uzun olduğunu ve Heatsink ile PCB'nin arasında bundan kaynaklı boşluk olduğunu belirtmiş. Bu da kartın +80C'lerde çalışmasına sebeb oluyormuş. Kart çalışırken Heatsink ve PCB elle sıkıştırılınca kartta 7-10C arasında düşüş gözlemlenmiş.
Bu sorunu 2 vidanın altına silikon koyarak çözmüşler. Kart yeni BIOS ve bu 1 liralık silikonlarla piyasaya ilk çıktığı halinden 22C daha serin çalışmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DH'den alıntıdır.
DH Konu Linki: Asus Strix 5700XT Kullananların Dikkatine » Sayfa 1 - 2

ROG Strix ısınmaz AMD ısınıyor diyen arkadaşları da konuya davet ediyorum. Tek tek etiketlemek isterdim ama gerek yok 👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep derim hala diyorum AMD GPU alıyorsanız, Sapphire dışında hiçbir marka alınmaz.

Aman şimdi gelip linç edecekler kalitesiz diye hiç sesimizi çıkarmayalım. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı