5750 TL'ye ASUS RX 6600 XT 2. el güvenilir midir?

• Konuyu başlatan mqli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 195

İlan budur. Ekran kartımı yükselteceğim ama Asus RX 6600 XT'yi bu fiyata ucuz gibi gördüm. Bu nedenle sormak istedim hocalarım. Yorumlarınızı bekliyorum.😀
Rx570 sattım kendilerine. Daha kargoya çıkmadan paramı atmıştı. Bende adam gibi paketleyip kargoladım. Güvenilirdir kendisi.

Pazarlık yapıp al. Çokta ucuz buldum gözüyle yaklaşma çünkü piyasada normal fiyatta olan ürünleri çekip pahalıya koyan furya var. Denk gelirsen çok daha iyi fırsatlar yakalayabilirsin. Misal bu bütçeye rx6700 alabilirsin denk getirirsen.

Pazarlık yapıp al. Çokta ucuz buldum gözüyle yaklaşma çünkü piyasada normal fiyatta olan ürünleri çekip pahalıya koyan furya var. Denk gelirsen çok daha iyi fırsatlar yakalayabilirsin. Misal bu bütçeye rx6700 alabilirsin denk getirirsen.
Kendilerinin internet cafesi var. Ek olarakta ekran kartı alıp satıyor. Öyle 1-2 tane değil hesabını incelerseniz onlarca kart var. Ve 5 yıldır üye. Pazarlıkta yapmaz hocam fiyatları stabil oluyor adamların ama vaadettikleri doğru o yüzden alınabilir. Facebook'a girip Gpu World Turkey'e katılıp güvemilirlik postu açabilirsiniz.

Kendilerinin internet cafesi var. Ek olarakta ekran kartı alıp satıyor. Öyle 1-2 tane değil hesabını incelerseniz onlarca kart var. Ve 5 yıldır üye. Pazarlıkta yapmaz hocam fiyatları stabil oluyor adamların ama vaadettikleri doğru o yüzden alınabilir. Facebook'a girip Gpu World Turkey'e katılıp güvemilirlik postu açabilirsiniz.
Yok ya ben örnek verdim. İyilerse ne güzel. Kartı beğendiyse ve fazla da uğraşmak istemiyorsa alabilir.

Son düzenleme:
Yok ya ben örnek verdim. İyilerse ne güzel. Kartı beğendiyse ev fazla da uğraşmak istemiyorsa alabilir.
Benim bi alışım olmadı, satışım oldu dediğim gibi bir sorun yaşamamıştım. Süleyman Taşsözden bugüne kadar 20-25 kart aldım sorunsuz, tertez mallardı. Yurtiçiyle de 1 bilenedin 2 güne geliyor kartlar Denizli'den.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı