58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam peki sırada hangi çılgın düşünceleriniz var? Artık miras kalır bu ortam.

Hayırlı olsun.
Teşekkürler, iyi forumlar kardeşim.

Hocam 2 ekran kartı az değil mi ya? Keşke 4 tane destekleseydi de taksaydın müthiş olurdu...
Nvidia bundan sonra en fazla 2-SLI için destek vereceğini duyurdu zaten. Bence de öyle olmalıydı zaten.

Hocam peki sırada hangi çılgın düşünceleriniz var? Artık miras kalır bu ortam.
Şu an istediğim pek bir şey yok almak için. Fakat ''K'NEX'' diye bir zımbırtı var, benim çocukluğumda falan çok popülerdi. Ondan kutu kutu alıp, bir CD dolabı filan yapmak istiyorum.

O zaman incelemelerini yapıp hazırladıktan sonra "inceleme" başlığını açarsın, "bakın ben ne yaptım" demek için değil.

Hocam peki sadece oyun mu oynuyorsunuz o sistemle merak ettim de.

Ülkede 10 milyar dolara para demeyen insanlar varken 58000 TL için israf, fakirlere verseydin demek saçma bence.

O zaman incelemelerini yapıp hazırladıktan sonra "inceleme" başlığını açarsın, "bakın ben ne yaptım" demek için değil.
Bu odayı yapmak fotoğraflarda gözüktüğü kadar kolay olmadı benim için, oldukça uğraştırıcı oldu ve oda hazır olduğunda hemen bazı görüntüler ile paylaşmak istedim.
Ve hemen konuyu açar açmaz da dediğim gibi; ''şimdilik'' görsel yüklüyorum, sonrasında her ürünü ayrı ayrı inceleyeceğim. Ürünleri ayrı ayrı inceleyip, sonrasında konu açıp yükleme yapsaydım ''2-3 ay daha sürerdi.'' Neyse, dediğim gibi her şey sırasıyla gelecek. Olması gereken de bu zaten.
Çok fazla ürün var elimde buraya yazmadığım, kutusu bile açılmamış elektronik zımbırtılar var. Hepsi sırayla yüklenecek.

Hocam imzanızı gördüm de bir şey soracağım; işlemcinizle ekran kartınız darboğaz yapıyor mu acaba, performansları nasıl, tatmin ediyor mu sizi
Hayır hocam gayet güzel besliyor şuana kadar darboğaza rastlamadım. Takılma, donma gibi sorunlar yaşamıyorum yani gönül rahatlığı ile alabilirsin tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…