58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2-3 ay daha sürsün ne olacak? Hiç değilse inceleme konusunun altında reklam değil gerçekten inceleme içeriği oluşturmuş olurdun. Açıkçası bu konu moderatörlüğüm zamanına denk gelseydi önce testlerinizi yapıp inceleme yazınızı ayarlayın sonra tekrar konu açarsınız diyerek kilitlerdim.

Son düzenleme:
58.000 tl lik sisteme 4 Titan X Pascal koyulur. 2 980 Ti az kalmış.
Son çıkan oyunlarda sistemin verdiği performanstan ben memnunum. Sen de bir incele istersen. Her şeyin daha iyisi yapılabilir. Sürekli olarak yeni elektronik şeyler piyasaya geliyor. Normal bir şey bu.
Intel i7 6700K GTX 980 Ti 2-SLI Oyun Performansı

Hocam Nvidia en fazla 2 tane destekliyor ve alacağı zaman Titan X Pascal yoktu.

Hocam imzanızı gördüm de bir şey soracağım; işlemcinizle ekran kartınız darboğaz yapıyor mu acaba, performansları nasıl, tatmin ediyor mu sizi
Ben memnunum şu an. Ama yeni teknolojik güzel ürünler geldikçe, satın almaya devam tabi.

Hayır hocam gayet güzel besliyor şuana kadar darboğaza rastlamadım. Takılma, donma gibi sorunlar yaşamıyorum yani gönül rahatlığı ile alabilirsin tabi.
Aynen, ben tavsiye ederim kesinlikle. HDMI kabloları sadece çok bir şey fark etmedi bence. 2 tane kabloya 650 TL vermenizi önermem, onun haricinde hepsini öneriyorum.

Aynen hocam kesinlikle haklısınız fakat çoğu ürünleri çok pahalıya almışsınız aslında daha ucuza bulup paradan tasarruf yapabilirdiniz. Tabi benim düşüncem bu.

Elimdeki ürünleri ilk sayfadan bir incele. Onun haricinde buraya yazmadığım ''20 tane'' kutusunu bile açmadığım farklı ürün var elimde.
Benim sahip olduğum her şeyi inceleyip de, ondan sonra konu açmam için ''hiçbir işimin olmaması'' ve sürekli evde boş boş oturan bir insan olmam gerek. O kadar boş zamanım yok, ama ben de olabildiği kadar ayarlıyorum. O yüzden olabildiğince her şeyi sırasıyla yüklüyorum. Beğenmiyorsan da bu senin ''kendi'' düşüncen, bu konuda durmak zorunda değilsin.
İyi forumlar.

Aynen hocam kesinlikle haklısınız fakat çoğu ürünleri çok pahalıya almışsınız aslında daha ucuza bulup paradan tasarruf yapabilirdiniz. Tabi benim düşüncem bu.
Alışveriş yaptığım mağazalar belli yerler olduğu için, evet biraz öyle.

Anlıyorum. Tabi bunları tek tek almak çok zor olur.

Anlıyorum. Tabi bunları tek tek almak çok zor olur.
Her ürün için internetten sürekli fiyat araştırıp da, her ürünü gidip de farklı farklı mağazalardan satın almak, evet daha uygun fiyattan satın almanı sağlar. Fakat bunu yapacak kadar ne zamanım ne de isteğim var.
(Ama çok zamanı olanların bunu yapması gerek bence.)

Herkesin zevki kendine, buna kimse karışamaz. Buradaki arkadaşımızın zevki de böyleymiş, buna yatırım yapmış. Buna katılmasanız bile saygı göstermek zorundasınız. Hem nereden biliyorsunuz adamın hayatını da böyle rahatça yorum yapabiliyorsunuz ? Biraz mantıklı yorum yapın.

@can34 Hocam şahane birşey olmuş, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Güzel kelimelerin için teşekkürler kardeşim.

Dostum öncelikle hayırlı olsun harika bir şey yapmışsın, görür görmez keşke bende de olsa dedim İnşallah nazar değmez artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…