58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cem Yılmaz' ında dediği gibi, seni bir üstü açık arabanın olması önemli değildir, o üstü açık arabayı başkalarının görmesi önemlidir. O hesap.

Benim bu kadar param olsun yinede antivirüs programı almam Çok gereksiz buluyorum. Kendi girdiğim siteler belli zaten.
Orası öyle de, yine de bir sistem alırken her şeyiyle beraber almak daha iyi oluyor. Ayrıca ben Kaspersky firmasını çok severim.

SSD'ye verdiğiniz fiyat benim sistemimden pahalı hocam Bu da son mesajımdı sorunsuz kullanmalar. Darısı bizim başımıza. İş sahibi olduğumda bende böyle bişey yapmak istiyorum.
Aynen kardeşim, her şey sırasıyla yapıldığında güzel. Önce iş, sonra eğlence ve diğer şeyler.

HDMİ kablosu, monitörümden pahalı düşün artık.
Ben üniversitede iken harici monitörüm falan yoktu mesela. Laptop kullanıyordum.

Yani önce laptop, sonra masaüstü.

Can bey rica etsem beni evlatlık alır mısınız?

Kasam varken tunçmatik kullanıyordum. Fena değildi. Bu konuyu araştırmanızı öneririm. Çeşitli tipleri var.
Akşam bir Vatan Bilgisayar'a uğrayayım, ellerinde önerebilecekleri bir kesintisiz güç kaynağı var mı diye.

Beni de sekreter olarak alabilir şimdiden teşekkürler.
Sekreterleri bayanlar arasından seçiyorlar kardeşim.

Cem Yılmaz' ında dediği gibi, seni bir üstü açık arabanın olması önemli değildir, o üstü açık arabayı başkalarının görmesi önemlidir. O hesap.
Cem Yılmaz'ı çok severim, fakat üstü açık arabalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Keşke komşu olsak
Komşuların beni pek de sevdiğini düşünmüyorum. (Onlar beni, ben de onları tanımıyorum zaten. )
Gece geç saatlerde eve geliyorum ve açıyorum biraz müzik, biraz Division, biraz Battlefield Hardline falan yapıyorum, sonra yarın zaten iş var.
(Sesi yarıdan bile biraz daha az açıyorum genelde, ama yine de ses yüksekliği oldukça yüksek olabilir dışarıdan duyulan.)

Son düzenleme:
İşlemci darboğaz yapıyor mu merak ettim. Kolay değil 2 tane GTX 980 Ti. GTA Vice City'de yapıyor gibi sanki.

İşlemci darboğaz yapıyor mu merak ettim. Kolay değil 2 tane GTX 980 Ti. GTA Vice City'de yapıyor gibi sanki.
Aynen GTA Vice City fena yahu. ( SLI modu filan yok, olsa belki daha da iyi olabilir. )

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…