58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle israf yapmışsınız. 58 bin TL az buz bir para değil. Ben ömrüm boyunca oyunlara 5.130TL veren kişi görmedim. Sırf zevk içinde olsa bu kadar masraf yapılmaya değmez.

İncelemelerinizi merak ediyorum. GT 730 incelemesi olmayacak sonuçta değişik şeyleri inceleyeceğinize inanıyorum.
@SystemİnformationS hocam bana göre de israf fakat bu sistemin sahibinin bütçesi yetmiş almış. Mesela sen bi tane oyun alıyorsun Steam'den, oyuna para vermeyen kişiye israf olarak gözükecek. Aynı hesap.

Bütçe ile alakası yok bence. 60 bin TL var diye illaki bir odamı dizeceksin. İllaki bilgisayar alacaksam 20 bin TL ye en baba sistemi toplarım yoluma bakarım.

Kesinlikle israf yapmışsınız. 58 bin TL az buz bir para değil. Ben ömrüm boyunca oyunlara 5.130TL veren kişi görmedim. Sırf zevk içinde olsa bu kadar masraf yapılmaya değmez.
''Orjinal kutulu oyun alarak, oyunu yapan şirkete de bir sonraki oyununda daha fazla bütçe getirisi sağlayarak daha iyi bir oyun yapabilmesine maddi açıdan yardım etmek'' bence israf değil kardeşim.
Ayrıca ben koleksiyon yapıyorum oyunları, müzikleri, plakları, filmleri mesela. Zevk meselesi.

Kazandığım para ile orantılı olarak harcamalar yapan birisiyim. Bütçe meselesi aynen kardeşim.

Hayırlı olsun yakında bu gidişle herhalde uzaya bile çıkarsınız. Şaka bir yana gerçekten çok büyük bir bütçe isteyen bir iş. Merak ettim cevaplarsanız iyi olur. Mesleğiniz nedir?
Sadece evde iken de eğlenmek için böyle bir şey yaptım, başka bir niyetim yok.

Hocam hayırlı olsun. İnşallah bizde bir gün böyle bir sisteme sahip oluruz. Gayet şık, sade, göz alıcı. Bu arada bir şey soracağım ayıp olmazsa. Ne işle meşgulsünüz?
Daha iyisini de yapacağım aslında da, eğer şu uzaktan kumandalı renkli ampul paketini kurabilirsem.

@can34 Karşmak istemem fakat insanın kendisine bu soruyu sorması lazım ''gerçekten ihtiyacım var mıydı''.
Bazı harcamalar ihtiyaçtan değil, daha iyisini istemektendir. İhtiyaç harcamaları çok farklı bir kategoride kardeşim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…