58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kardeşim. Türkiye'de çok farklı gelir tipinde insan var, ve herkes bütçesiyle orantılı harcamalar yapıyor. Teşekkür ederim kardeşim yorumların için.

Hayırlı Olsun Darısı Başıma
Güzel bir üniversite okuyup iyi bir meslekte çalışırsan, çok kolay bir şekilde bu gibi harcamaları yapabilirsin kardeşim. Önce iş, sonra da eğlence.

Çok güzel olmuş Baya hoş. Kaç saatte kurdunuz çok merak ediyorum. Benim size önerim oyuna birlikte girecek arkadaşlar edinin. Ben okul arkadaşlarımla beraber oyuna Skype ile girince normal oynadigimdan daha fazla eğleniyorum. Konuşarak , sohbet ederek farklı bir hava oluyor

Aynen Steam üzerinden oynuyoruz biz zaten. Ayrıca PS4 PES turnuvası filan yapıyoruz evde 2 veya 4 kişi olarak. Çok zevkli oluyor. Yan yana oynamak başka.

Bu son resimde gördüğün PS4 koltuklarını IKEA'dan aldım mesela. Sadece o iki koltuğun kurulumu bile yarım saat filan sürüyor. Kurulum toplamda oldukça uzun sürüyor, çok da yorucu bir süreç ayrıca.

Çok güzel bir sistem olmuş. Hayırlı olsun. Ne işle meşgulsünüz?

Are u kidding me buddy? Can bey, fevkaladenin fevkinde bir eğlence ortamı yaratmışsınız. Tek kelimeyle bayıldım. Sadece eğlence ortamı da değil, huzurun ve rahatlamanın merkezi haline gelmiş bir yer yaratmışsınız. Sizi kutlarım. Dediğiniz gibi, her şeyin bir sırası var ve sırası gelince istedikleriniz teker teker olmaya başlıyor. Muhteşem

Açıkçası hiç müdahil olmak istemedim ama kendimi de tutamadım (bu konuya çok yorum olur bildirim manyağı olmamak için)
Sadece ihtiyaç için değil kendi huzur ve mutluluğu için de varken harcayabilen, kefenin cebi olmadığını bilen insanları takdir ediyorum. Hayırlı olsun. Keyif dolu muazzam günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…