58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel cümleler, eyvallah kardeşim.

Bütün parayı gidip de harcamak değil, kazandığım para ile orantılı harcamalar yapan biriyim. Ve aynen öyle kardeşim, kimse parasını dünyadan başka bir yere götüremeyecek.

Hayırlı olsun, herkesin parası kendine herkes zevkine göre istediğini alır ve bu kimseyi bağlamaz. Eve ışıklandırma kurman gerekecek ama kombi almana gerek yok kasayı tam ortaya koy yeter.
Aynen öyle. Işıklandırma olarak şimdilik IKEA ışıklandırması ile kullanıyorum. Resimde gözükmeyen yerlerde de bir sürü ''hareket algılayıcı içeren'' küçük küçük ışıklar var evde.
Ama asıl güzel ışıklandırma etkisi yapacak olan ürün ''Philips Hue White And Colour Starter Kit Başlangıç Paketi'' olacak. Vatan Bilgisayar'dan aldığım bu paket her ampule ayrı ayrı renk verebilmeni sağlıyor. (Uzaktan kumanda ile.) Kurulumu biraz zor geldiğinden daha kurmadım fakat kurduğumda, yeni ve renk renk ışıklandırma içeren resimler de yükleyeceğim zaten. Ama genel olarak çok keyifli bir şekilde evde zaman geçirebiliyorum şu an.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, herkesin parası kendine herkes zevkine göre istediğini alır ve bu kimseyi bağlamaz. Eve ışıklandırma kurman gerekecek ama kombi almana gerek yok kasayı tam ortaya koy yeter.
Bilgisayar kasasının hemen arkasında pencere olduğu için, pencere açık iken ısınan hava anında dışarı çıkıyor ve içerisi daima serin oluyor.
Bu hafta sonu da verdiğim klima siparişi için kuruluma geliyorlar. Çok daha temiz ve serin bir hava olacak klima ile birlikte.

Bence tavana bir duy ile sarı ampul takın yeterli Sizin alacağınız ışıklandırma ile sistem pavyonda gibi duracak
Satın almış olduğum bu ışıklandırma paketi kutusundan çıkan ampulleri uyumlu olan istediğin yere monte edip ondan sonra da uzaktan kumanda ile renklerini ayarlayabiliyorsun. Yani demek istediğim tavandaki ampul zaten bu dediğim ampulden olacak ve ara sıra sarı renk haricinde mavi, kırmızı, yeşil, mor gibi renkler ile ortama farklı bir ambiyans getirecek. (Sürekli yanıp sönen ışıklar olmayacak evde yani, sadece farklı alanlar farklı renklerde olabilecek.)

Açıkcası 58.000 TL ifadesini görünce duraksadım önce. Insanlar 1.000 TL için rezalet işlerde köle gibi çalışırken, bir anne evde aç bekleyen çocukları için çöpten artık ekmek ararken, hergün hasta binlerce çocuk lazım olan ilaç veya ameliyat parasını bulamadıkları için ölürken oturup oyun oynamak için bu kadar parayı harcıyorsanız bazı şeylerin insanlığınızın önüne geçtiğini düşünürüm. Yönetici ve foruma üye olan diğer arkadaşlarım kusura bakmasın ama bu para ile kurtarabileğiniz, yüzlerinde bir gülümseme oluşturabileceginiz yüz binlerce insan varken siz bunu oturup 2 saatlik bir oyun keyfiniz için harcıyorsanız ve kalbiniz zerre sızlamıyorsa size iyi oyunlar dilerim.

Benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun, o yüzden kendi varsayımlarını kendine saklamalısın.
Yapılan maddi iyiliğin oraya buraya yazılması da tamamen saçmalık zaten.
Söylediklerin çoğu ülkedeki gerçekler evet. Fakat benimle veya açtığım konu ile bir ilgisi yok.

Adamın yardım etmediğini nerden biliyorsun ? Parası olan istediğinide alır zekat'ınıda verir. Bu dünyadaki her şey geçicidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…