58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayılıyorum şu adam konu açınca her seferinde herkes doluşuyor bence gereksiz diyor. Yani paramız olsa hangimiz yapmayız. Ama şu ortaya lütfen bir halı atın hocam çok boş geldi. Bekar mısınız?

Vallahi sormayayım diyorum ama sormadan geçemeyeceğim Sakıncası olmazsa mesleğinizi öğrenebilir miyim? Bu arada müthiş bir ortam, darısı bizim başımıza
Eyvallah kardeşim, iyi forumlar.

Bayılıyorum şu adam konu açınca her seferinde herkes doluşuyor bence gereksiz diyor. Yani paramız olsa hangimiz yapmayız. Ama şu ortaya lütfen bir halı atın hocam çok boş geldi. Bekar mısınız?
Halı var da, bu sıcaklarda halı kullanmıyorum.
Evet bekarım, pek de evlenmeyi düşünmüyorum şu an için böyle kafam daha rahat, sadece bir kıza bağımlı olmayı sevmediğim için belki de. Ama evin içinde hafta sonu özellikle hiç tanımadığım insanlar bile geliyor sırf ortama. Sen kimsin diyorum falancanın arkadaşıyım diyor. Seni kim çağırdı yahu diyesin geliyor fakat, demiyorum tabi.
Neyse, ne biçim sorular soruyorsun sen.

Hayırlı olsun hocam biraz uzun sürdü ama sonunda çok şık bir tasarımla döndünüz. İyi eğlenceler dilerim, gayet güzel..

Hayırlı olsun hocam biraz uzun sürdü ama sonunda çok şık bir tasarımla döndünüz. İyi eğlenceler dilerim, gayet güzel..
Sadece ''elektronik alışverişi'' olsa ben en fazla 1-2 haftada alırım ne alacak isem. Ama ''ev eşyası da'' girince işin içine, onu dizayn et bunu dizayn et, yok usta çağır ölçü alsın yok proje çıkarsın falan filan oldukça uzun bir süreç olabiliyor, evet. Neyse işte öyle. Teşekkür ederim kardeşim.

Güle güle kullanın. Bence her kuruşunu değmiş. Önerilecek tek şey Philips Hue tipi bir ampul idi ve onu da almışsınız. Youtube kanalınız falan varsa bir oda turu yapın derim. Hangi ürünü neden seçtiniz vs. Hem izleyen kişilerden de öneriler alabilirsiniz belki. ("Oha adamdaki paraya bak." tipi yorumlar kaçınılmazdır. Uyarıyorum. )

Bilgisayar sistemi berbat çöpe para vermeşsiniz o paraya Titan X veya 1080 SLI yapılıp o sisteminin 2-3 katına çıkılırdı.

Ben dahil birçok kişi mesleğinizi merak ediyor söylemek istemiyorsanız istemiyorum diyebilirsiniz en azından cevap almış oluruz oda ise resmen rüya oda bol eğlenceli günler geçirmenizi dilerim.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Normalde soru sormayı pek sevmem ama çok merak ettiğimden soruyorum; 4700 TL'lik projeksiyonu hangi amaçla kullanacaksınız? Eğer amaç film ve benzeri zevklerinizi tatmin etmek ise zaten 55'' Samsung marka 4k bir TV'niz var, bu sizi fazlasıyla tatmin eder. Birazda odanızın soğutma sistemine para harcayın ki halıyı kaldırmak zorunda kalmayasınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…