58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hoş geldin aslan terbiyecisi Böyle bir konu içeriğinden nasıl insanlık dersi verebiliyorsunuz acaba? Önyargılı olmak çok harika bir şey bence de, çok harika şekilde kavramışsınız Cümlemi uzatmayacağım, yoksa 1 sayfa yetmez yazacaklarıma. İnsanların parasını ne şekilde harcayacağını siz belirleyemezsiniz, öneri de ya-pa-maz-sı-nız! O parayı kazanmak için verilen emek var ortada, o emeğin sonucunda da insanın kendi zevki varolmuş oluyor. Neyse yahu, çok yazmayacağım dedim de uzatmayayım.

58BİN TL param olsa bu kadar gereksiz bir masraf yapmam en falza 10bin tl yeterli bence

Öncelikle hayal edilebilir cinsten bir oda olduğunu ve kıskandığımi belirtmek isterim . Kıskanmamın sebebi ise ben 1500-2000 TL arası bir bütçeye uygun pc toplamak icin haftada 6 gun gunde 10 saat çalışıyorum(öğrenciyim) ve parayı yetiştiremediğim için okul zamanıda part time olarak devam edicem mecbur Böyle bir durumda kıskanmamak elde değil. İyi günlerde kullanmanız dileği ile.

O değil de arkadaşa mesleğiniz ne diye soranlar var gerçekten çok safsınız. Arkadaş "Yeni zengin." yani sayısal falan tutturmuş anlaşılan.
Hiç 12-14-16 saat ayakta çalışan insan yapabilir mi bunu? Emekçi insan hiç bu kadar israf yapar mı? Arkadaş bir de maaşım yatacak diyor hiç maaş gününü bekleyen adam o oyunlara 5 bin TL harcar mı? Ben daha yeni iş başvurusu yaptım 14 saat boyunca ayakta durmamı bekliyorlar hemde asgari ücret ile benim gibi birçok kişi bu oda gibi hayaller kuruyordur eminim. Ben yerinde olsam bu tür harcamalarını insanların gözüne sokmaktan vazgeçerdim. Para kolay kazanılmıyor. Neyse güle güle kullan.

Hocam o değil de 2 tane SSD almışsın, bir de üstüne HDD almışsın. Tabi senin tercihin ve zevk meselende cidden çok şaşırtıcı. Her şeyin en pahalısından almaya çalışmışsın bir de.

Hocam aylık 15000$ maaş + 2 yılda bir yenilenen makam arabası + yemek + telefon faturası(son 2'si dalga olsun diye ) alan elektrik mühendisi tanıdığım var. O adam emek vermiyor mu ? Veriyor. Hayatının 25 yılında emek vermemiş mi ? Çoğu insanın vermeyeceği kadar vermiş. Oyun aşığı bir adam. Guitar hero odası, özenle toplanmış pahalı bir bilgisayarı ve onlarca oyunu var. Emekçiyi yalnızca asgari ücretle çalışan kişi olarak sınırlarsanız hata edersiniz. Can bey belki lotodan tutturdu, belki bu tanıdığım gibi, afedersiniz, it gibi çalıştı. Bunu bilemezsiniz. Bana kalırsa bu yorumunuzla hata etmişsiniz. Tabi ki düşüncenize saygım var. Ancak aceleci davranıp hatalı olabilecek şekilde konuşmamakta yarar var. Umarım yanlış anlamazsınız. İyi geceler dilerim.

5000 TL oyun, okey. 1750 TL Vegas Pro, okey. Sadece müzik dinlemek için Beats Pro, ona da okey. Her özelliği olan TV olmasına rağmen projeksiyon cihazı almak, ona da okey sıkıntı yok. Ses sistemi ve kulaklığın dışında bir de bluetooth hoparlör, ona da tamam. İmkanı var almıştır, olabilir. Heves etmiştir, parası varsa niye harcamasın? Para mezara girmeyecek, harcamak için sonuçta. Sadece şeyi merak ediyorum, 650 TL 2 adet HDMI kablosu. Hani para harcansın da, nasıl olacaksa olsun. Bazı arkadaşlara katılmıyorum, yok o parayla aç doyurulurdu, yok 10000 TL'ye sistem toplanırdı, kusura bakmayın da arkadaşın hayır işiyle alakası ne kadar var ne kadar yok bilemezsiniz. Belki ayda 5000 TL kafadan hayır yapıyor? Yapmıyor olsa dahi onu suçlama ya da sitem etme lüksümüz yok. Yapmak zorunda değil çünkü.

Özet olarak, sistem gayet güzel. Para fazla mı fazla, ama daha ucuza bu donanımlara sahip olup odanın bir köşesine oturup izleyemezsiniz. Helal hoş olsun, ister çalışarak kazansın, ister miras kalsın, ister loto tuttursun. Hakkıdır, harcar.

Arkadaşın ne iş yaptığını sormak yerine eski konuları okuyun. Daha önce açıkladı ne iş yaptığını. Son olarak ufak bir şaka amaçlı, alttaki HDMI kablosu alınsa daha iyiymiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Loto: %90
Miras kalmıştır: %9
Yıllarca çalışıp almıştır: %1.

Ama ister loto olsun, ister çabalayarak almış olsun. Kimseyi ilgilendirmez sonuçta.

Hayırlı olsun madem.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…