580 RX sistem Valorant'ta kasıyor

Mehmet ylmaz

Hectopat
Daha fazla  
ASUS AMD Radeon 580 RX 8 GB.
16 GB RAM
Olmasına rağmen Valorant'ta acayip bir kasma mevcut. Her hareket ettiğinizde sizi bir ileri bir geri atıp duruyor, gözlerimiz kör oluyor. LoL'de ise 200 FPS uzerine çıkıyor ama TF'lerde 20-30 FPS görüp donuyor. Nedenini bilen var mı? Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB RAM
Olmasına rağmen Valorant'ta acayip bir kasma mevcut. Her hareket ettiğinizde sizi bir ileri bir geri atıp duruyor, gözlerimiz kör oluyor. LoL'de ise 200 FPS uzerine çıkıyor ama TF'lerde 20-30 FPS görüp donuyor. Nedenini bilen var mı? Windows 10 kullanıyorum.
valorant cs go bu tarz oyunlar işlemci odaklı oyunlardır işlemcinizi söylermisiniz

16 GB RAM.

İşlemci söyleyin hocam.

valorant cs go bu tarz oyunlar işlemci odaklı oyunlardır işlemcinizi söylermisiniz
İşlemci olmadığı için normaldir. İşlemciyi söylermisiniz?
İntel i 5 9400F
İntel i 5 9400F
İ5 9400F
İşlemci söyleyin hocam.
İ 5 9400F
işlemcin yok herhalde?
İ 5 9400F
Bu arada internet cafe işletiyorum üçgenle anlaşmam var serverdan yoluyorum kasalarda hardisk veya ssd bulunmamaktadır.
İntel i 5 9400F

İ5 9400F

İ 5 9400F

İ 5 9400F
Bu arada internet cafe işletiyorum üçgenle anlaşmam var serverdan yoluyorum kasalarda hardisk veya ssd bulunmamaktadır.
Ve nedense 4gb ekran kartlarımda almadığım sıkıntıyı 8 gb ekran kartlarından alıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı