En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Gigabyte Radeon RX 5700 XT Aorus 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bu arada driverlardan tırsıyorsanız AMD tarafında internet üzerinden 20.11.2'nin incelemelerine bakabilirsiniz artık AMD düzeltti işleri. 5000 serisinde sorun kalmadı genel olarak.
@JusTaUseR
RX580 deneyimledim. Bazı oyunlarda bir vakit sonra ekran kararıyor sebepsiz yere. Kart güzel ama sürücü sorunları baş gösterme ihtimali NVIDIA ile kıyaslandığında çok fazla.
@JusTaUseR
RX580 deneyimledim. Bazı oyunlarda bir vakit sonra ekran kararıyor sebepsiz yere. Kart güzel ama sürücü sorunları baş gösterme ihtimali NVIDIA ile kıyaslandığında çok fazla.
5700 XT 2070S'in rakibi. Kaldı ki benim önerdiğim 5700 XT üst seviye soğutma performansına sahipken Ventus serisi kartlar giriş seviyesi ucuz kartlardır. Ben olsam hazır indirimdeyken Aorus 5700 XT alırdım.