5800 TL ekran kartı ve işlemci önerisi

@JusTaUseR
RX580 deneyimledim. Bazı oyunlarda bir vakit sonra ekran kararıyor sebepsiz yere. Kart güzel ama sürücü sorunları baş gösterme ihtimali NVIDIA ile kıyaslandığında çok fazla.

Hala yaşıyor musunuz bilmiyorum ama özellikle 5000 serisinde son güncellemeyle beraber sorun kalmadı.

Bu arada driverlardan tırsıyorsanız AMD tarafında internet üzerinden 20.11.2'nin incelemelerine bakabilirsiniz artık AMD düzeltti işleri. 5000 serisinde sorun kalmadı genel olarak.

Peki Sapphire RX 5700 XT Nitro SE alınır mı ve RX 5700 XT olarak hangi markanın ekran kartını önerirsiniz ve son olarak Vatan'da MSI RTX 2070 Ventus GP 3.799 TL.

Peki Sapphire RX 5700 XT Nitro SE alınır mı ve RX 5700 XT olarak hangi markanın ekran kartını önerirsiniz ve son olarak Vatan'da MSI RTX 2070 Ventus GP 3.799 TL.
Nitro+ SE'nin Aorus ile 350₺ farka değecek bir yanı yok.

Şuanki indirimi sayesinde giriş seviyesi model fiyatına üst seviye almış olursunuz.

MSI Gaming X/Z, Gigabyte Aorus, Sapphire Nitro+, Asus ROG Strix modelleri üst seviyedir.

MSI Ventus/Armor, Asus Dual, Sapphire Pulse, Gigabyte Windforce modelleri ise giriş seviyesi ucuz modellerdir.
Arkadaş onu size demedi.

F/P olarak bir aralar Nitro+ vardı ama şu an fiyatını bilmiyorum. Eğer ucuza bulunursa Aorus, TUF Evo, Gaming X, Nitro+, tiachi, Red Devil gibi modeller en iyileri onlara bakabilirsiniz.

MSI Gaming X/Z, Gigabyte Aorus, Sapphire Nitro+, ASUS ROG STRIX modelleri üst seviyedir. Bu saydıkları uz arasında hangisini tavsiye edersiniz.

İleriye yönelik herhangi RTX 2070S serisi veya Gaming X, Nitro, Aorus 5700 XT 4000 TL'ye alınır mı?
F/P olarak bir aralar Nitro+ vardı ama şu an fiyatını bilmiyorum. Eğer ucuza bulunursa Aorus, TUF Evo, Gaming X, Nitro+, tiachi, Red Devil gibi modeller en iyileri onlara bakabilirsiniz.

Peki ileriye yönelik herhangi RTX 2070S serisi veya Gaming X, Nitro, Aorus 5700 XT 4000 TL'ye alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…