5800 TL ile sistem toplama Intel i5-6400/ GTX 1070 ve Monitör Dahil

Kitap oku! Yapılabilecek en güzel şey. Dayanamam diyorsan önerdiğim laptop tam sana göre. Al sonra satarsın. Ne diyeyim artık.(!)

Kitap oku! Yapılabilecek en güzel şey. Dayanamam diyorsan önerdiğim laptop tam sana göre. Al sonra satarsın. Ne diyeyim artık.(!)
Peki bu kasayı amerikadan aldıktan sonra nasıl getiricem buraya? Söküp mü getirmek lazım nasıl olucak o iş şu an resmen hayatımın geri vitesini yapmak üzereyim

Tüm parçaları ayrı ayrı kutulara koyup verdiğim poşetle sar. Sonra kasanın içine hepsini koyup kasayı da kutusuna koy. Ver kargoya. Biraz pahalıya patlar; ama bir şey diyemem.

Güncelleme: Buradan hesaplayın. UPS halleder bu işi. UPS KDV hariç 15 kg için en az 75$ dedi. Gene de 500 TL'yi bulmayan bir fiyat. Ayrıca sistemi alırsan eğer sipariş notlarına anakartı falan değiştirmek istediğini söyle. Değiştirilmesini öngördüğüm parçalar şunlar:
  • SSD 850 Evo ise kalsın; ancak değilse 850 Evo 250 GB ile değiştirilsin.
  • Anakart Z170A Gaming M5 olarak değiştirilsin.
  • Sıvı soğutma Corsair H100i v2 olsun.
Geriye kalan bir şey yok galiba.

UPS'e Hoş Geldiniz...

Dosya Ekleri

• 646306_1.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
Yapılabilir aslında çok kötü oldu ya bu ne güzel 1 haftaya sistemi kuruyodum. Hevesim kursağımda kaldı

Ben bir şey yapmadım. Tavsiyede bulundum. Siz isterseniz toplayabilirsiniz. Size karşı çıkan yok; ama bence böyle yapman senin için daha hayırlı.

@M. Samet hocam monitör dahil demiş. Katlanır monitör yok diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sadece izleyin ve minicik yerde maksimum performansı görün.

Güncelleme: Ayrıca hayalimdir kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…