5800 TL ile sistem toplama Intel i5-6400/ GTX 1070 ve Monitör Dahil

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece izleyin ve minicik yerde maksimum performansı görün.

Güncelleme: Ayrıca hayalimdir kendileri. :D

Mükemmel bi şeymiş bu :D

Son kararım şu yönde arkadaşlar. Gidip plastik dandik monster alacağıma 4950 tl ile klavye+monitör dahil bir sistem düzenledim. Artık amerika olayını karıştırmayalım çünkü kafaya koydum :D beğenmediğiniz bir nokta var mıdır? Veya anakartı ve ssd düşür gtx 1070'e çık mı dersiniz? Artık sonlandıralım bu işi yoksa benim kalbim kaldırmayacak artık :D Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum

Dosya Ekleri

• 20160918_011742.jpg
    20160918_011742.jpg
    175,8 KB · Görüntüleme: 83
Bence 500 koyup 1070 alın. Kasayı da Mini-ITX alın. İkinci el 380T iyidir.
Bence mini olayına girmeye şu an için gerek yok. Amerikadan dönerken sağlam bir sistemle döneceğim için bu seçeneği o zaman kullanabilirim. Son olarak bu sisteme hiçbir şey çıkarmadan direkt 1070 koyun diyorsunuz yani. İlla ki o 500 tl çıkacak kısacası :D

Evet o zaman şimdi kasmadan yağ gibi oynayabiliyor muyum ben? Ekran kartı gtx 1070 oldu. Bir de güç kaynağım 550W ama ekran kartı güç gereksinimi 600W yazıyor. Hata mı var değişmesi mi gerekiyor?
Screenshot_20160918-013719.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı