İbrahim Ferhan Güngör
Kilopat
Daha fazla
3 senedir MSI GE 70 2PC Apache laptopumu kullanıyorum, artık bana yetmediğini hissetmeye başladım ve yeni uzun ömürlü bir sistem toplamaya karar verdim. Ekran kartı fiyatları biraz zora soktu beni ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. 2 tane sistem topladım, bunlar arasında tercih yapacağım veya sizin önerdiğiniz düzenlemeleri uygulayacağım. Benim laptopumda 250GB Samsung MSATA SSD'si takılı, onu dönüştürücü ile masaüstüne takacağım, ilk başlarda 8GB RAM alacağım, sonradan bir 8GB daha eklemeyi planlıyorum bütçemi biraz daha toparlayınca, Ryzen işlemciye de OC için daha iyi bir soğutma gerekiyorsa sonradan ekleyeceğim. O zamana kadar stok soğutucusunu kullanacağım. Bilgisayarı oyun amaçlı kullanacağım, oynayacağım oyun tipleri: Witcher 3, PUBG, Wolfenstein 2, Fallout 4, Miscreated vs. bu tip oyunlar. Bu bilgisayar için bütçem monitör dahil 5800 +-150 TL. Birde Vatan bilgisayarda yılbaşı indirimi oluyor mu OEM ürünlere? Kaçmaması gereken bir fırsat mı? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize.
Son düzenleyen: Moderatör: